想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

40都唔係老,想生,check好曬冇問題,同老公又有共識就盡快!加油

水晶宮

美魔女 發表於 22-11-7 08:45
我11月頭自己去睇中醫、諗住先調理下身體!中醫師聽到我呢case就話如果考慮生就最好做IVF! 尋日我終於鼓起 ...

生唔生第2個係全家庭成員1致通過的決定,有1票反對都唔應該生!

你c6唔想生已講左好明顯的原因,年紀大,第2怕了那個遺傳基因,第1個細路已磨掉你c61生的愛,若第2個都係就整個家庭陷入痛苦中。

別生吧

大宅

美魔女 發表於 22-11-7 08:44
我本身有個9歲囡囡、佢有基因病、由6個月開始發展遲緩、坐吾穩、視力差、聽力差、到9歲時更未識行、吾識自 ...

我身邊有個媽媽成40先生,好幸福

佢同老公都係專業人事,財力雄厚,有錢幾多歲生都無所謂,生到可以生

別墅

spikenard 發表於 22-11-16 14:21
生唔生第2個係全家庭成員1致通過的決定,有1票反對都唔應該生!

你c6唔想生已講左好明顯的原因,年紀大, ...

複式洋房

美魔女 發表於 22-11-7 08:44
我本身有個9歲囡囡、佢有基因病、由6個月開始發展遲緩、坐吾穩、視力差、聽力差、到9歲時更未識行、吾識自 ...

如果懷孕期幾多個月先check到基因病?

複式洋房

最緊要顧好老公心情, 頭家係大家都有份, 可能佢照顧左咁多年又攰又更多係擔心, 你有冇能力解決佢GE 擔心先? 男人好多時都理性面對問題, 而且真實經歷過, 佢先會得出哩個答案.
你成功走出黎, 都可以有其他生活 (養小動物) , 2公婆最緊要體諒

首頁

尾頁

跳至