自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

YuYuMother 發表於 22-11-30 12:40
唔明你問題喎,你收到email佢有reference no 咪即係收到

我無收到email啊

侯爵府

2024年龍年勳章

Walk in ,自助機申請好快, 現場有職員教用,免費影相

子爵府

WALK IN 做新證, 駛唔駛帶舊證?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

Pinkshoes 發表於 22-11-10 16:15

我用EPS。 唔係好記得用唔用得八達通,但係一定唔可以用 ...

想請問下有冇得影幾次相,揀下

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

YuYuMother 發表於 22-11-23 10:10
自助機做完應該要職員覆核相片得唔得,再比信你通知幾時可以攞passport ? 我當日係咁
...

我都無咁
整好俾完錢就print左張紙俾我幾時拎得
用返自助機拎就得

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

eemm 發表於 22-11-30 12:58

2次
但人少可能可以再影

侯爵府

sasa0208 發表於 22-11-30 12:59
2次
但人少可能可以再影

thx

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sasa0208 發表於 22-11-30 12:58
我都無咁
整好俾完錢就print左張紙俾我幾時拎得
用返自助機拎就得

可能因為我第一個step唔係自助機做

大宅

eemm 發表於 22-11-30 12:58

影三張畀你揀一張

侯爵府

Pinkshoes 發表於 22-11-30 13:22
影三張畀你揀一張

thx info

男爵府

薑薑 發表於 22-11-22 09:06
我walk in 自助機做過左2星期到而家未通知有得拎,請問係咪收電話msg ?

請問你收到通知取證未?我都是用自助機申請,已過了11個工作天,仲未收到訊息。Thx

象牙宮

tahnee 發表於 22-11-30 12:55
WALK IN 做新證, 駛唔駛帶舊證?

唔洗,用id就得
取新證果日要帶舊證

子爵府

sasa0208 發表於 22-11-30 14:29
咁洗,用id就得
取新證果日要帶舊證

取證可否用郵寄?

象牙宮

tahnee 發表於 22-11-30 16:27
取證可否用郵寄?

咁應該唔係用自助機先得
要埋counter對樣

大宅

cheukyingmama 發表於 22-11-30 13:48
請問你收到通知取證未?我都是用自助機申請,已過了11個工作天,仲未收到訊息。Thx
...

你睇下張收據,嗰度有寫要網上預約取證
我都係依度啲jm 提才睇張收據先知道

男爵府

薑薑 發表於 22-12-1 07:22
你睇下張收據,嗰度有寫要網上預約取證
我都係依度啲jm 提才睇張收據先知道
...

意思是直接上收據上網址預約?因收據有寫:領證詳情將於領證期限前以短訊方式通知。

大宅

cheukyingmama 發表於 22-12-1 07:57
意思是直接上收據上網址預約?因收據有寫:領證詳情將於領證期限前以短訊方式通知。
...

收據有啲令人混淆,收據上有寫網址
我係上網預約,除了星期六full,基本上可以今天約明天可以取,如果還有問題,收據上有查詢電話,你可以問吓

男爵府

薑薑 發表於 22-12-1 10:20
收據有啲令人混淆,收據上有寫網址
我係上網預約,除了星期六full,基本上可以今天約明天可以取,如果還有 ...

明白!唔該晒你

首頁

尾頁

跳至