自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

goo_littlebb 發表於 22-11-13 16:51
只收到7張?有無去FB Inbox問下?

有啊,半個鐘頭之前send咗,我諗可能聽日先至覆gwa

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

goo_littlebb 發表於 22-11-13 16:51
只收到7張?有無去FB Inbox問下?

剛剛收到喇真係奇怪,隔咗幾個鐘頭先至收到第八張

大宅

好抵喎

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

呢個優惠係抵既

禁止訪問

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

chloeallen 發表於 22-11-17 18:54
買咗,早餐飲都唔錯,加10蚊又多個包

可惜無得換我鐘意既煙肉蛋漢堡

水晶宮

chloeallen 發表於 22-11-17 18:54
買咗,早餐飲都唔錯,加10蚊又多個包

我覺得飲細杯cappuccino 比較抵,$12.5細泡沫+$15火煺軟包=$27.5
Combo 轉細泡沫要加$5嫁 !

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

cyyiu 發表於 22-11-17 22:56
我覺得飲細杯cappuccino 比較抵,$12.5細泡沫+$15火煺軟包=$27.5
Combo 轉細泡沫要加$5嫁 ! ...

想問你火腿軟包好食嗎?我只食過芝士小龍蝦,未食過呢款,我最怕係啲人造肉火腿。。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

cyyiu 發表於 22-11-17 22:56
Combo 轉細泡沫要加$5嫁 ! ...

我都係食呢款,我覺得呢個軟包好好食

水晶宮

goo_littlebb 發表於 22-11-17 23:11
想問你火腿軟包好食嗎?我只食過芝士小龍蝦,未食過呢款,我最怕係啲人造肉火腿。。
...

火腿可接受!
龍蝦我覺得唔好食,吞拿魚係最正!

水晶宮

Sallyb1a 發表於 22-11-18 07:59
我都係食呢款,我覺得呢個軟包好好食

所以呢d券好抵!

翡翠宮

cyyiu 發表於 22-11-18 09:15
火腿可接受!
龍蝦我覺得唔好食,吞拿魚係最正!

我試左啦, 覺得塊火腿似豬柳漢堡塊肉多d...不過都ok既.

呢張券係抵買, 姐姐話已經唔出4送1既咭, 所以我估之後都會每個月出呢種券.

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可惜無我飲開果隻

翡翠宮

回覆樓主:

31/12 更新,app又有得買啦!可以用到28/2,上次買2份唔多夠用,今次買左4份

男爵府

tsangnetnet 發表於 22-11-12 20:45
中環好飲但旺角好難飲。

暫時試過喺中環莊士大廈、葵芳新都會換過,兩間d啡都ok好味

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

goo_littlebb 發表於 22-12-31 20:19
31/12 更新,app又有得買啦!可以用到28/2,上次買2份唔多夠用,今次買左4份
...

謝謝分享

水晶宮

goo_littlebb 發表於 22-12-31 20:19
...

咁誇張
最後嗰張我尋日先用!

翡翠宮

goo_littlebb 發表於 22-11-11 09:01

我返工一定經過,癮起就去買,有時係連早餐買,有時淨飲

水晶宮

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

嘩好抵

首頁

尾頁

跳至