時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

登陸火星 發表於 22-11-14 23:38
播錯國歌不是第一次,1998年泰國奥運會印度得到金牌應播印度國歌,卻播錯中國國歌,2008年室内田徑錦標賽應 ...

播錯其他國家都可以話係play list揀錯。。。家下果首唔係任何一個國家嘅國歌

唔好錯播叮噹?

伯爵府

Jone_kuok 發表於 22-11-15 07:41
南韓員工係低級
但你班球員連個詫異表情都冇,成首歌播完可維持嚴肅表情……..這才是最大的bug!
非常認同

水晶宮

Apple011 發表於 22-11-14 22:37
根據歐美標準,港隊應該立即退賽抗議

讚成退賽以示不滿!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

lily-of-valley 發表於 22-11-14 19:49
又比喻人地結婚宴會唱播隻梁祝, 又點睇?

隨時發生血案
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

小肥兔 發表於 22-11-15 07:43
唔該你虛偽少陣啦, 樓主只是比喻而已

佢覺得有綵排就唔會出錯喎
咁十二鏡一定無綵排先出事
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

伯爵府

麟媽媽 發表於 22-11-14 17:44
又或者南韓選手獲獎,有低級員工播左北韓國歌,道歉有冇用?

咁呢個低級員工一定好大鑊,韓國一定會審查佢、佢屋企人、佢同事、佢朋友………..睇下係唔係間諜

首頁

尾頁

跳至