自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

emzzzz 發表於 22-11-19 07:36
唔止眼皮。個下巴都做左手脚啦
薑黎架?

成個中年男人咁既, 前面冇乜頭髮..中年危機.. 塊面似早期張學友, 月球表面

侯爵府

牛年勳章

我諗大部分人單雙眼皮都好大分別

大宅

佢應該學下點用聲同唱歌技巧,個人成日唔夠氣咁,但跳舞做戲好睇又年輕,依然潛力好大

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

個樣唔算10分醜樣!不過我最唔鍾意就係佢把聲同嚴重A字膊既身型!好怪雞!

珍珠宮

另外個乜Lo個樣就一言難盡,反而把聲聽落正正常常好順耳!

禁止訪問

珍珠宮

呢個乜濤如果係TVB,可能出唔到道,就算出道,亦同樣一定會被呢度大部份JM攻擊!尤其拍劇集把聲講對白咁鬼難聽,呢度JM唔會放過佢!大把TVB藝人,條件無咁奇怪,都被呢度JM踩到一棟都無!

侯爵府

開心吸收勳章

佢係咪長期瞓捩頸?全部都係歪嘴歪面歪頭。

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

薯圈 發表於 22-11-19 08:07
你有無真正睇過佢嘅演出?唔好睇幾張相,人地講幾句就話人地係娘娘腔。 我睇過佢唱歌,演戲,係一點點都無 ...

講得好啱

真心唔明,點解咁多人鍾意攻擊佢地?佢地只不過係其中一隊組合,唔鍾意咪唔好睇囉,做乜嘢要話人?

鹹魚青菜,各有所好。那些平頭裝角字面大塊頭就係man?

利申,唔係姜糖,唔係鏡粉。

伯爵府

2023年兔年勳章

asa2012 發表於 22-11-19 08:32
同意,同係年輕人,參加比賽而進入演藝圈,星夢學員就又乖又正常
...

根本啲人就係被電視台嘅所謂顏色而蒙閉雙眼!

禁止訪問

珍珠宮

至愛朱古力 發表於 22-11-19 08:47
星夢唔返學去唱歌表演就話應該為理想去試下,姜因被同學欺凌,所以被迫退學,轉去讀 IVE, 就比人話佢學歷低 ...

你講呢個例子又真係啱。有D係讀緊高中,竟然可以咁樣出去表演?

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

jtw_ki 發表於 22-11-19 07:43
剩係痴雙眼皮有呢個效果都好犀利,有好多人都唔得。姜濤真係要控制下個體重,唔好嘥咗個樣,我有時都幾懷 ...

係,佢果時又真唔錯。
整双眼皮無問題,普通人都整。
不過佢係肥底,易肥,只係食方面減得太勁都係唔好,易暈又無力。有無營養師跟下?佢鴛鴦面好犀利。右邊面明顯靚啲,所以大部相都係右邊。其實有啲名星都知自己影邊面會靚啲。
啊媽以前成日講BB要久唔久幫佢哋轉下,唔好俾佢哋瞓死一邊,瞓到鴛鴦面。得閒搓下個頭,等佢圓啲,唔好咁偏……以前覺得啊媽好煩

珍珠宮

asa2012 發表於 22-11-19 08:32
同意,同係年輕人,參加比賽而進入演藝圈,星夢學員就又乖又正常
...

呢啲咪係經典嘅對人唔對事例子囉。

珍珠宮

追夢時又兼顧到學業,反而有問題?讀書操行唔好被踢出校,然後周圍搵途徑入娛樂圈追夢就反而好青年?

所以咪一百步笑五十歲囉,唔明有咩好怨?

子爵府

2023年兔年勳章

回覆樓主:

我唔明解yc一向憎內地人,gigi炎明熹父母是內地人,出道至今yc就不斷攻擊佢

但姜濤也是內地新移民喎

https://www.facebook.com/835266909851002/posts/pfbid02ekuPaZbqaaMvdF8kVj8nc8NgcA6mAcTUBnQ2oCDonEJS1sri7iZihdosLnHzZwMnl/
attach0/tmp/php4Qm6ls

公爵府

Rose^^ 發表於 22-11-19 09:32
我唔明解yc一向憎內地人,gigi炎明熹父母是內地人,出道至今yc就不斷攻擊佢

但姜濤也是內地新移民 ...

連登時時串佢大陸仔架

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

jtw_ki 發表於 22-11-19 07:43
剩係痴雙眼皮有呢個效果都好犀利,有好多人都唔得。姜濤真係要控制下個體重,唔好嘥咗個樣,我有時都幾懷 ...

呢個樣至好,啱啱季前賽時肥時瘦

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ChingYee123 發表於 22-11-19 09:00
個樣唔算10分醜樣!不過我最唔鍾意就係佢把聲同嚴重A字膊既身型!好怪雞! ...

認同你講,事實係要改善身型。

用戶要求終止服務

佢仲要有d 鬥雞眼

首頁
12345...11

尾頁

跳至