自由講場

跳至

首頁
23456...11

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

佢初出道造星時係有顏值架,後來越來越肥又著長衫左遮右遮,個樣d輪廓無曬,加上佢自己都冇曬自信,已經唔係得獎時果回事

珍珠宮

佢把聲根本唔適合唱歌, 唔明點解甘都可以紅到

仲有個人品真係差到極, 打藍球搶唔到波打人仲踩過人地

大宅

ylang_123 發表於 22-11-19 05:51
佢從來冇靚過,請不要再單眼扮萬人迷,好難頂下

坦白講,佢個樣真係好難頂開埋聲更加攞你命!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

莫明奇妙的討厭

珊瑚宮

回覆樓主:

唔適合唱歌, 好認同
連咬字清楚都未做到, 又無氣。
人品,就相信佢係12鏡中叫好個幾位了, 起碼未見佢抽水發埋d懶感性文。

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

ychan^ 發表於 22-11-19 08:49
佢唔係娘娘腔但講嘢就唔正又食晒啲字,佢啲廣告讀白真系要聽幾次先聽到佢講咩。呢方面就真系要改善一下
...

其實我非常十分認同。佢講嘢好lur. 啲MV執晒都麻麻,太鼻音太勁,大鼻萌,仲有啲咬字。
我家都有姜粉,有時都聽下。再search下其他人唱佢啲歌,真好聽好多。

家中另一個分析,其實姜B啲歌係幾好聽同易上口,我想軒公唱晒嚟聽下

伯爵府

割前割後都正常樣,好過唔男唔女勁嘔心果d

水晶宮

回覆樓主:

但無可否認佢係“咪娜”裏面最靚仔

伯爵府

nobodyfool 發表於 22-11-19 02:49
佢經已好過12子入面好多人喎

呢句絕對認同,起碼正正常常樣

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

jtw_ki 發表於 22-11-19 07:43
剩係痴雙眼皮有呢個效果都好犀利,有好多人都唔得。姜濤真係要控制下個體重,唔好嘥咗個樣,我有時都幾懷 ...
佢係一肥毀所有, 要好好管理膳食和身型, 好明顯佢而家用錯方法減肥, 要搵專業人士幫下手

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

之前覺得佢算正常,但原來唔好近鏡影佢會好啲,近排電視廣告見到佢大頭,真係唔係好得

水晶宮

回覆樓主:

又唔露得額頭
又唔露得正面 一定要37面
身型又唔得
唱跳唔知 一次完整嘅未聽過未睇過

咁就係依家嘅偶像

珍珠宮

ChingYee123 發表於 22-11-19 09:17
追夢時又兼顧到學業,反而有問題?讀書操行唔好被踢出校,然後周圍搵途徑入娛樂圈追夢就反而好青年?

所以 ...

我理得點入行,總之一係要靚一係要有實力,兩樣都無唔識欣賞

伯爵府

回覆樓主:

藝人貼雙眼皮都正常吧?
就算做學生時都有女同學貼啦
唔算咩遮

水晶宮

Rose^^ 發表於 22-11-19 09:32
我唔明解yc一向憎內地人,gigi炎明熹父母是內地人,出道至今yc就不斷攻擊佢

但姜濤也是內地新移民 ...

咁羅湖聰 湖北琦 嗰d都係咁啦

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

BKsquare 發表於 22-11-19 10:15
又唔露得額頭
又唔露得正面 一定要37面
身型又唔得

瘦嘅時候露額頭都唔差,不過佢好似唔鍾意露額頭,而家肥咗更加唔會露

attach1_sign/tmp/phpZ7tD9l

子爵府

大概2年前,間吾中係維園見到佢,佢好似以為自己係巨星,一路跑一路成日周圍望,好鬼討厭,驚死有人偷拍佢,但其實朝早做運動果d人冇人知佢係乜水,真人個樣係肥MK路人甲,同靚仔拉吾埋law

珍珠宮

牛年勳章

義氣仔女 發表於 22-11-19 06:27
佢前世應該做左好多好事,佢外貌平凡,身形又肥,居然紅得起

外貌醜樣/身型肥都無所謂,一個歌手最basic要識唱歌,但佢唔識

象牙宮

回覆樓主:

個個藝人都會整,爭在多定少啫!太後生唔岩我口味

珍珠宮

第一眼以為係後生版王傑!

首頁
23456...11

尾頁

跳至