自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

hellomiki 發表於 22-11-20 20:46
如題,個仔只對電腦,新聞時事劇集明星都無興趣,好多嘢都唔識唔知
...

唔係喎,我個超級鍾意

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

我仔細時唔睇卡通片, 劇集都有睇下, 10幾歲成日係房打機/睇YOUTUBE, 我部電視多數係C6睇, 我都係睇手機....

珍珠宮

我屋企多數睇新聞唔睇電視劇,所以佢哋大左都唔睇電視除咗新聞…

子爵府

減齡達人勳章

我仔1X歲, 間唔中睇愛回家, 乜野明星, 新聞都唔知

男爵府

回覆樓主:

Netflix/ D+/ youtube/ viutv

伯爵府

2024年龍年勳章 2018父親節勳章

把囗就話唔睇电視....
喑地裡勁睇又勁多䋞上討論...!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

廷廷媽 發表於 22-11-21 16:24
我仔細時唔睇卡通片, 劇集都有睇下, 10幾歲成日係房打機/睇YOUTUBE, 我部電視多數係C6睇, 我都係睇手機.... ...

我部電視都係 c6 睇,我係陪佢多。

侯爵府

我仔高中後到而家廿幾歲都唔睇電視!

男爵府

如題,個仔只對電腦,新聞時事劇集明星都無興趣,好多嘢都唔識唔知
...

我仔都係唔睇電視

禁止訪問

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

我仔唔睇娛樂, 但睇新聞

琥珀宮

CrabPincers 發表於 22-11-21 08:57
哈哈。同我女一樣,但我女會看陸劇,美劇同綜藝,但不是live, netflix / disney + 有佢就看
...

佢都會睇Netflix,韓陸劇,但佔佢時間唔多。

大宅

2024年龍年勳章

回覆樓主:

獎門人+思家大戰

男爵府

imlcc 發表於 22-11-21 16:11
我點會唔知? 我就係兩樣都成日睇, 我睇電視就電視播唔同種類嘅嘢我都會睇, 但我睇youtube我就淨係會搵 ...

咁係你唔搵唔襟入去其他野睇啫

水晶宮

我屋企一共三個人,得我會睇電視,時間都好短。佢哋睇youtube,同付費Netflix
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我屋企果個, 有睇電視同YOUTUBE

男爵府

...

唔好話後生仔,我都好少睇電視。我屋企個電視機係裝飾品 上次開電視機,係打風嗰日

首頁

尾頁

跳至