自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

搭枱大家是否?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

brother4 發表於 22-11-21 08:24
搭枱大家是否?

四哥一個人飲早茶唔想搭枱呀?

珍珠宮

pomanlife 發表於 22-11-21 08:25
四哥一個人飲早茶唔想搭枱呀?

一個人不想搭枱,你想?

珍珠宮

吾喜歡搭枱

Love and Kindness are never wasted.

子爵府

回覆樓主:

兩人好難唔搭檯, 三/四人見過有卡位。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

brother4 發表於 22-11-21 08:29
一個人不想搭枱,你想?

我唔得閒飲茶架,你搵過第二個茶友

寶石宮

2024年龍年勳章

brother4 發表於 22-11-21 08:29
一個人不想搭枱,你想?

幸福可以好簡單

彩鑽殿

BBJOJO 發表於 22-11-21 08:31

寶石宮

2024年龍年勳章

pomanlife 發表於 22-11-21 08:31

我仲諗住搵你飲茶㖭
幸福可以好簡單

彩鑽殿

BBJOJO 發表於 22-11-21 08:32
我仲諗住搵你飲茶㖭

要放假先得

珍珠宮

pomanlife 發表於 22-11-21 08:31

一樣飲茶後有下文

別墅

babycam 發表於 22-11-21 08:30
吾喜歡搭枱

請問你點解喜歡搭枱嘅?

彩鑽殿

brother4 發表於 22-11-21 08:37
一樣飲茶後有下文

咩下文呀?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

疫情前已經唔鐘意,疫情後更加無同人地搭過枱。我系早餐全部出街食,午餐從來唔堂食,晚餐一星期有2日出街食。

珍珠宮

pomanlife 發表於 22-11-21 08:41
咩下文呀?

你想?

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

疫情前已經唔想搭枱

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我都唔鍾意搭枱

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

而家都唔多酒樓會安排搭台啦?

珍珠宮

timandy 發表於 22-11-21 08:47
而家都唔多酒樓會安排搭台啦?

多!問了4間,只一間不用搭枱

瑪瑙宮

大廚勳章

wtcys 發表於 22-11-21 08:30
兩人好難唔搭檯, 三/四人見過有卡位。

比較貴少少酒樓。。多數不用搭枱。。。我常常兩人飲茶。。

旺角計。。好彩。金御。潮悅。。我印象稻香也不用搭。。

但海港,百好名宴。。9成要你搭枱

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

首頁

尾頁

跳至