自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

不是現,是從來

伯爵府

虎到金來勳章

seaheart88 發表於 22-11-21 08:49
比較貴少少酒樓。。多數不用搭枱。。。我常常兩人飲茶。。

旺角計。。好彩。金御。潮悅。。我印象稻香也 ...

海港唔駛搭枱我自己一個可坐細圓枱,我就係貪佢唔駛搭枱先轉左場之前飲開畔溪又唔換枱布又要搭枱.
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

瑪瑙宮

大廚勳章

hhmum 發表於 22-11-21 19:29
海港唔駛搭枱我自己一個可坐細圓枱,我就係貪佢唔駛搭枱先轉左場之前飲開畔溪又唔換枱布又要搭枱.
...

旺角金雞廣場嗰間就要搭枱囉。。。佢有細枱會俾你。。。但係好多時已經冇晒枱要你答落大枱

後來我就好無奈去咗聯合廣場嘅好彩。。。唔使搭枱。。但係其實選擇多來計樓下嗰間百好名宴多選擇d。。又有京式點心。。但係可惜好多時佢一聽到你兩人就叫你去搭枱

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

回覆樓主:

一向都唔鍾意

寶石宮

2024年龍年勳章

pomanlife 發表於 22-11-21 08:34
要放假先得

我而家放工喇
可唔可以而家去飲
幸福可以好簡單

伯爵府

親子王國15週年勳章

從來都唔鍾意

男爵府

快餐店搭台,大家又接唔接受到?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

BBJOJO 發表於 22-11-21 19:36
我而家放工喇
可唔可以而家去飲

我食飽飯喇喎

寶石宮

2024年龍年勳章

pomanlife 發表於 22-11-21 19:40
我食飽飯喇喎

幸福可以好簡單

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

BBJOJO 發表於 22-11-21 19:46

你早啲講,我去星月樓攞位先

寶石宮

2024年龍年勳章

pomanlife 發表於 22-11-21 19:55
你早啲講,我去星月樓攞位先

可唔可以去太陽樓
幸福可以好簡單

彩鑽殿

BBJOJO 發表於 22-11-21 20:00
可唔可以去太陽樓

你想去咩樓都得,係酒樓就得

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

wtcys 發表於 22-11-21 08:30
兩人好難唔搭檯, 三/四人見過有卡位。

我通常兩個人去,攞3人枱,俾多一個茶錢,就唔駛搭枱
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

寶石宮

2024年龍年勳章

pomanlife 發表於 22-11-21 20:05
你想去咩樓都得,係酒樓就得

你對我真係好
幸福可以好簡單

男爵府

回覆樓主:

一向不喜歡搭檯,要搭就去第二間

彩鑽殿

BBJOJO 發表於 22-11-21 20:37
你對我真係好

只要唔好比人搭枱就得

BBJOJO    發表於 22-11-21 20:58

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

brother4 發表於 22-11-21 08:24
搭枱大家是否?

疫唔疫情都唔鐘意同人撘枱!茶餐廳免強可以!飲茶最低消費一粒鐘,大家一定有傾有講!我真係唔係好想聽到,一d我唔識嘅人嘅鎖碎事

伯爵府

唔喜歡搭枱,要搭枱就寧願等一陣子。

大宅

brother4 發表於 22-11-21 08:24
搭枱大家是否?

唔搭枱
親子王國已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

首頁

尾頁

跳至