自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

天文台表示,一股清勁至強風程度的東北季候風會在未來兩三日影響廣東沿岸。同時,高空擾動會為該區及南海北部帶來驟雨及雷暴。隨著高空擾動遠離,接近周末廣東沿岸驟雨逐漸減少。明日局部地區有雷暴。氣溫介乎22至25度。吹和緩至清勁東風,初時離岸吹強風。根據九天天氣預報,11月30日最低氣溫仍有21度,惟天文台延伸預報網頁(提供未來十四天各天氣要數的概率預測及其變化趨勢)料12月1、2日最低氣溫將跌至16至15度,在12月3、4日更會跌至12度。

https://topick.hket.com/article/3404363/%E3%80%90%E6%B0%A3%E6%BA%AB%E6%80%A5%E9%99%8D%E3%80%91%E5%86%B7%E9%8B%92%E6%88%96%E6%9C%83%E5%9C%A812%E6%9C%88%E9%A0%AD%E6%8A%B5%E6%B8%AF%E3%80%8012%E6%9C%88%E9%A6%96%E5%80%8B%E5%91%A8%E6%9C%AB%E8%B7%8C%E8%87%B312%E5%BA%A6?mtc=10012

大宅

冬天終於來臨

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

ff520 發表於 22-11-22 09:30
天文台表示,一股清勁至強風程度的東北季候風會在未來兩三日影響廣東沿岸。同時,高空擾動會為該區及南海北 ...

今日係小雪
放下自在

伯爵府

畀面勳章

cattz288 發表於 22-11-22 09:39
今日係小雪

但我覺得似春天

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

如果係就好啦. 終於都似X MAS

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

係真先好,等凍等咗好耐

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

最怕凍2日又熱成個星期

伯爵府

2024勳章

天文台表示,一股清勁至強風程度的東北季候風會在未來兩三日影響廣東沿岸。同時,高空擾動會為該區及南海北 ...

今日仲係2x度, 好難想像下星期得12度

pansy888hk    發表於 22-11-22 20:27

男爵府

回覆樓主:

唔好太凍! 十七八度最好,唔想拎啲厚衫出嚟,跟住著幾日又要收返

象牙宮

回覆樓主:

終於凍喇

公爵府

2024年龍年勳章

la_source 發表於 22-11-22 09:43
如果係就好啦. 終於都似X MAS

聖誕老人村依家係-16度、隔住電視睇到都凍

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

平平無奇2 發表於 22-11-22 10:10
聖誕老人村依家係-16度、隔住電視睇到都凍
可惜呢度係香港老人村

水晶宮

cattz288 發表於 22-11-22 09:39
今日係小雪

我仲着緊短袖衫。。。

公爵府

2024年龍年勳章

la_source 發表於 22-11-22 10:12
可惜呢度係香港老人村

香港真係越嚟越多老人、有啲後悔我呢一代當年做乜只生一個

琥珀宮

平平無奇2 發表於 22-11-22 10:24
香港真係越嚟越多老人、有啲後悔我呢一代當年做乜只生一個
宜家再計劃都未必遲呢

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Nbs 發表於 22-11-22 10:16
我仲着緊短袖衫。。。

我都係,不過就真係涼左
放下自在

翡翠宮

家俊媽媽 發表於 22-11-22 09:36
冬天終於來臨

x2

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

cattz288 發表於 22-11-22 10:29
我都係,不過就真係涼左
我都係呀
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

慘喇, 果日有outing event

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

凍兩日又變返夏天就煩
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

首頁

尾頁

跳至