自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

本人沒有高學歷, 只中三, 一直做開普通文員, 英文好屎, 所以人工不高, 呢間公司就快折埋, 所以有睇招聘廣告, 見好多工都要中五學歷或以上, 自己年齡開始大, 又沒有學歷, 沒有一技之長, 所以打算搵茶水阿姐試下

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

心語 發表於 22-11-22 11:20
本人沒有高學歷, 只中三, 一直做開普通文員, 英文好屎, 所以人工不高, 呢間公司就快折埋, 所以有睇招聘廣告 ...

講真呢啲位買少見少
你去勞工處睇吓有冇
點解唔去做譚仔?

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

大公司先請茶水阿姐....

大宅

牛年勳章

不如讀個陪月課程做陪月,近年好多人都鍾意請陪月,有朋友住公屋都有請,幾年前一個月都要萬8

MeiCheLin    發表於 22-11-22 11:34
la_source    發表於 22-11-22 11:27

大宅

可以試下in 可樂公司文員,唔駛中5畢業,人工約15000
或者 in 醫院病人助理,人工17000,要番夜,唔番就少D

pansy888hk    發表於 22-11-23 22:49

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

茶水間阿姐係式微中,試吓其他行業。

男爵府

天使高達 發表於 22-11-22 11:30
可以試下in 可樂公司文員,唔駛中5畢業,人工約15000
或者 in 醫院病人助理,人工17000,要番夜,唔番就少D ...
醫院病人助理知唔知是否需要經驗呢?

男爵府

本人沒有高學歷, 只中三, 一直做開普通文員, 英文好屎, 所以人工不高, 呢間公司就快折埋, 所以有睇招聘廣告 ...
茶水阿姐好似都式微

伯爵府

試下睇啲大型美容院吖,佢地會請茶水姐姐

珍珠宮

做鍾點好過,五十未到算後生,大打人請。

男爵府

睛靈勳章

做医院姐姐,
火龍果

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

其實茶水阿姐$10,000有冇人做?

大宅

或者試吓速遞員

伯爵府

心語 發表於 22-11-22 11:35

有D post係俾你在職培訓

你呢個年紀去in,包搶住請你

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

kaing08 發表於 22-11-22 11:25
不如讀個陪月課程做陪月,近年好多人都鍾意請陪月,有朋友住公屋都有請,幾年前一個月都要萬8 ...

疫情關係少咗好多人請陪月,前年我朋友讀完erb陪月課程搵咗半年一個job都冇,所以佢再讀醫護支援,一讀完即搵到工

男爵府

蕃薯仔媽媽 發表於 22-11-22 11:41
有D post係俾你在職培訓

你呢個年紀去in,包搶住請你

明白,唔該曬

男爵府

心語 發表於 22-11-22 11:35

唔駛,好缺人,要讀cert。erb好似有得讀

珍珠宮

要求簡單可
attach0/tmp/phpnx9bCi

男爵府

brother4 發表於 22-11-22 11:54
要求簡單可

唔該您呀!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

不如做出街,去下銀行,轉單或者出去整文件

首頁
12345...7

尾頁

跳至