自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

少啲台播仲好,因為我唔鐘意睇波,俾啲選擇我唔該

子爵府

applepayto 發表於 22-11-22 13:48
雖然VIUTv係有,但得19場。
連有線電視都冇份。

其實我好開心,因為我好憎睇波

大宅

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

Ryanma 發表於 22-11-22 17:16
世界杯無得免費睇, NBA, 英超, 意甲, 德甲, 法甲都無,
Formula 1, 羽毛球, 網球, 壁球, 排球, 乒乓球, 哥爾 ...

游泳錦標賽、跳水、劍擊…… 全部都無

瑪瑙宮

大廚勳章

stagea 發表於 22-11-22 17:21
Event pass可以睇
仲係超高清

我記得呢度仲曾經有個post係個老婆問應唔應該批准個老公買pass睇世界盃。。。

以為好大舊錢,原來千幾蚊

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

seaheart88 發表於 22-11-22 22:34
我記得呢度仲曾經有個post係個老婆問應唔應該批准個老公買pass睇世界盃。。。

以為好大舊錢,原來千幾蚊

係呀,要批准喎! 洗唔洗批呀
睇到我O左咀

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

stagea 發表於 22-11-22 17:21
Event pass可以睇
仲係超高清

係!4K
第一場半夜開波,我㩒咗去99台,老公懞查查睇咗半場,好彩之後轉返用Now 睇4K

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

popocat 發表於 22-11-22 22:40
係!4K
第一場半夜開波,我㩒咗去99台,老公懞查查睇咗半場,好彩之後轉返用Now 睇4K
...

我老公而家晚晚set埋鬧鐘準時開場

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

首頁

尾頁

跳至