想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今日係9日遲左黎M…重未有勇氣去驗,因為之前試過驗到之後又化學左。IUI又衰左三次。體溫一直都未跌….到今日右邊卵巢位有啲陰陰痛。有啲擔心….

別墅

Vico_923 發表於 22-11-22 14:51
今日係9日遲左黎M…重未有勇氣去驗,因為之前試過驗到之後又化學左。IUI又衰左三次。體溫一直都未跌….到今 ...

我今次bingo, app show 黎m前一日,我右邊子宮卵巢位吉下吉下,行得急右邊位會陰陰痛,我覺得好奇怪,因為冇試過,遲左一日我驗,就驗到bingo祝好孕

複式洋房

cphyvonne 發表於 22-11-22 15:12
我今次bingo, app show 黎m前一日,我右邊子宮卵巢位吉下吉下,行得急右邊位會陰陰痛,我覺得好奇怪,因為 ...

我每次m前一定早一星期胸痛,我諗住唔睇app啦,都必定係一星期就黎m嫁啦,到第二日預計下app…我M到會唔會撞左我有節目既日子啦。一睇已經發現遲左一日。咁就一日等一日,等到今日啦。

洋房

Vico_923 發表於 22-11-22 15:20
我每次m前一定早一星期胸痛,我諗住唔睇app啦,都必定係一星期就黎m嫁啦,到第二日預計下app…我M到會唔會 ...

遲左9日都可以驗孕,有可能係bingo呢,祝好孕!
Btw,我都係做iui, 早幾日都化學懷孕,今日已經流啡了!(emoji)

大宅

今日係9日遲左黎M…重未有勇氣去驗,因為之前試過驗到之後又化學左。IUI又衰左三次。體溫一直都未跌….到今 ...
加油!
無論結果如何,都要俾個“叻”自己。

大宅

慢慢長路只係起步,勇氣d go

大宅

直接睇醫生驗!加油!

首頁

尾頁

跳至