自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

瀟灑兔兔 發表於 22-11-25 22:40
網傳本身最後一條係再婚就唔會再比贍養費,大S口頭承諾一定唔會再婚,汪心軟自己刪除。轉頭大S就即刻再閃 ...

咪就係前夫自己冇想清楚lor,如果口頭承諾有用就唔使簽協議啦!反過來,女方口頭承諾得,點解唔可以加埋落協議度簽?

再者,其實女方唔再婚一樣可以貼仔,離婚就係有代價啦,有錢、要娶明星、自己又要出軌,結局一早可以預見。

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

auhiyo 發表於 22-11-25 19:59
點解成日講生仔女係為男人?大S同佢一起講過睇佢第一眼就要幫佢生仔女,到底邊個想生先?而且睇住仔 ...

其實我都唔明生小朋友點解要係「幫」、「為」個男人生。

我從來唔會咁講,講到冇自己份咁。

生小朋友係大家有份,最後決定權係女人度

大宅

auhiyo 發表於 22-11-25 21:33
咁個d係賤係渣,但比機會其他女人既老婆,真係唔覺有問題咩?明知男人長期唔係身邊實出事都唔返去為乜嘢呢 ...

唔係為咩既, 跟本佢地兩個都未了解夠就閃婚, 兩個都未夠了解, 一開始就已經係錯
不過都係個句, 汪覺得大S未盡妻子責任就應該離婚, 而唔係去滾仲要比狗仔影哂

呢度個個話大S再婚得咁快有冇理過啲小朋友既感受, 但相反, 汪去滾比狗仔影哂夠有冇理小朋友既感受? 番學都一樣比同學笑到面黃啦

別墅

我反而想知係咩原因汪唔爭小朋友撫養權

子爵府

stocking 發表於 22-11-25 23:56

好明顯啦,阻住佢搵食嘛

公爵府

BK Milk勳章

domantai 發表於 22-11-25 23:52
唔係為咩既, 跟本佢地兩個都未了解夠就閃婚, 兩個都未夠了解, 一開始就已經係錯
不過都係個句, 汪覺得大S ...

是但啦!好似仲爆緊料唔知邊個出軌先,而且我覺得個阿媽比個后父抱佢去小便仲樣衰。幾十歲人仲講呢d出黎唔嘔心都比人笑啦!

子爵府

內媒花生繼續

https://mparticle.uc.cn/article.html?btifl=100&app=uc-iflow&title_type=1&wm_id=1c5eeb6b32044b8097c252397a4eb266&wm_cid=522882395081281536&pagetype=share&client=&uc_share_depth=1&uc_param_str=frdnsnpfvepcntnwprdssskt

https://mparticle.uc.cn/article.html?btifl=100&app=uc-iflow&title_type=1&wm_id=7c4ad9c282b74a05885b369f1ee75b98&wm_cid=522520563615269888&pagetype=share&client=&uc_share_depth=1&uc_param_str=frdnsnpfvepcntnwprdssskt

https://mparticle.uc.cn/article.html?btifl=100&app=uc-iflow&title_type=2&wm_id=b88c5bf0e1bc47f89ec9b399169f79f5&wm_cid=522891373972556800&pagetype=share&client=&uc_share_depth=1&uc_param_str=frdnsnpfvepcntnwprdssskt

子爵府

https://mparticle.uc.cn/article.html?btifl=100&app=uc-iflow&title_type=1&wm_id=b461cd910f0c4fa2a6094ad5cf81d00b&wm_cid=522857555827898368&pagetype=share&client=&uc_share_depth=1&uc_param_str=frdnsnpfvepcntnwprdssskt

大宅

auhiyo 發表於 22-11-26 00:10
是但啦!好似仲爆緊料唔知邊個出軌先,而且我覺得個阿媽比個后父抱佢去小便仲樣衰。幾十歲人仲 ...

認真, 我真係冇立場架, 我其實兩邊擺的, 因為我覺得兩邊都有唔啱既地方

不過直到呢一刻, 依然諗唔明點解大S會放棄個筍盤而揀個光頭亞叔, 我諗你問BK, 十個裏面十個都揀汪, 唔會揀光頭亞叔啦。

你估大S唔知分隔兩地好易散咩? 如果佢同亞汪離左婚係, 係改嫁另一個更加有錢, 更加靚仔, 咁就明大S點解唔過北京啫, 但佢唔係喎, 竟然改嫁個垃圾, 你地唔覺得好奇怪架咩? 可能真愛既野, 我識條毛掛

大宅

stocking 發表於 22-11-25 23:56

爭完邊個湊 張三定係佢惡老母 日日掛住帶貨

大宅

domantai 發表於 22-11-26 00:27
認真, 我真係冇立場架, 我其實兩邊擺的, 因為我覺得兩邊都有唔啱既地方

不過直到呢一刻, 依然諗 ...

好簡單 係綜藝節目已經feel到汪已經唔愛 大s再cool緊d 個老公去廁所都話要講一聲 關係已經好差 最後疫情原因 出軌 加上汪政治亂講野 大s爆 唔忍

大宅

唔係細路 發表於 22-11-23 18:59
睇完呢篇舊文,真心覺得S好造作,亦理解點解汪突然收晒火唔出聲

汪小菲總把大S「捧在手裡、疼在心裡」! ...

如果女嘅平時生活都好似個節目入面咁樣就真係難為個老公!重有另外一個節目係四個女士去柬埔寨旅行,當中有唔少大S喺電話對個老公講野好冇禮貌。如果佢現實生活真係咁樣同個老公相處,咁個老公忍到佢十年真係唔簡單。不過個老公脾氣急躁,郁吓發火,兩個人基本上都好難和諧地生活一齊。

男爵府

steve983 發表於 22-11-26 01:20
好簡單 係綜藝節目已經feel到汪已經唔愛 大s再cool緊d 個老公去廁所都話要講一聲 關係已經好差 最後疫情原 ...

另一個網友話由眼神睇得出汪係好寵同好愛大S,反而覺得S好難頂啵! 我冇睇個節目唔知,反正食花生

首頁

尾頁

跳至