自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

男爵府

老公偷食, 老婆當然講錢唔講人離婚啦, 依到大把jm都係咁教
雙方agree左離婚協議, 單方面話唔俾就唔俾?

汪小菲理得人地有無再婚, 定係預左大s 四十幾歲離婚就唔可以再嫁?

再婚唔構成離婚協議結束係台灣法例, 對住個出軌渣男做咩要同情佢?

由離婚個一刻, 汪兩母子周不時都係微博鬧鬧鬧, 又屈大s吸毒

再且韓佬本身又係明星, d人講到佢呃錢呃食咁, 異地戀結左婚跟老婆住有咩問題?

汪憑咩唔俾錢? 出軌搞到離婚, 簽完離婚協議又唔認數, 人生可以咁不負責任?

茶類愛好者    發表於 22-11-24 11:41

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

因為有人爆話大S係簽離婚協議時誓神劈願喊住話唔會再婚 有人於心不忍del佐條約 點之轉頭無耐就再婚

男爵府

兩個都快D爆多D野啦, 唔係邊有娛樂性.

伯爵府

jon12345 發表於 22-11-23 11:57
兩個都快D爆多D野啦, 唔係邊有娛樂性.

食咗幾多包
attach0/tmp/phpxs8X3u

la_source    發表於 22-11-23 17:35

水晶宮

普遍台灣人都覺得大S 依合約收取贍養費唔大問題, 最大問題係天價贍養費之餘, 口口聲聲講環保茹素, 但用電量係普通家庭的幾倍講緊係9萬幾台幣一期即係接近2萬幾港紙, 台灣電荒好耐了, 各界都倡導要節約能源
其實雙方都不是省油的燈, 不停出現在媒體前都好煩厭

girlbear    發表於 22-11-23 13:41

珍珠宮

回覆樓主:

剛離婚就去結婚都非一般女人可以做到

珍珠宮

回覆樓主:

掉轉個男人係咁
實俾人鬧到7彩

男爵府

我覺得冇問題. 個男人出軌兼叫雞,仲用婚內夫婦共同財產買屋比小三.離婚後個男人同小三不停秀恩受,點解個老婆要忍聲吞氣仲要離婚後不可再婚?返左清朝?

象牙宮

回覆樓主:

再婚有人養啦…仲問前任拎錢

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

uoaccf 發表於 22-11-23 12:21
我覺得冇問題. 個男人出軌兼叫雞,仲用婚內夫婦共同財產買屋比小三.離婚後個男人同小三不停秀恩受,點解個老 ...

冇人話不可再婚喎
好多人探討究竟新任老公應否訓前夫既床墊啫....

男爵府

namnamnamlolo 發表於 22-11-23 12:10

掉轉個男人係咁

個男人在婚內帶D女人返屋企瞓埋大s張牀,仲要唔只一個女人(即G),咁有錢都唔爆房,非一般男人可以做到

男爵府

toffeechoco 發表於 22-11-23 12:30
冇人話不可再婚喎
好多人探討究竟新任老公應否訓前夫既床墊啫....
...

可以,婚內男人都帶不同女人回家睡大s張床,以牙還牙

子爵府

更紗 發表於 22-11-23 11:55
因為有人爆話大S係簽離婚協議時誓神劈願喊住話話唔會再婚 有人於心不忍del佐條約 點之轉頭無耐就再婚:laugh ...
原來佢地十年前係日本約會但果陣結左婚架woo 姐個女人一早都有異心 個光頭男人比個fd踢爆幾年前同左個有婚女人拍拖 笑鬼死 自己都出軌

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

廢柴孖條 發表於 22-11-23 12:34
可以,婚內男人都帶不同女人回家睡大s張床,以牙還牙

講真, 逢場作戲既女人梗唔介意訓舊床
正常人正經結婚唔會肯訓上手舊床褥囉

公爵府

男有無出軌,我就唔知,無人發偷情相,有無日期,有無床照?但女離完馬上結就係實事。。點講都好,兩個人都係麻煩友

男爵府

toffeechoco 發表於 22-11-23 12:37
講真, 逢場作戲既女人梗唔介意訓舊床
正常人正經結婚唔會肯訓上手舊床褥囉
...

文化差異

男爵府

加菲貓3 發表於 22-11-23 12:39
男有無出軌,我就唔知,無人發偷情相,有無日期,有無床照?但女離完馬上結就係實事。。點講都好,兩個人都 ...

Google 幫到你,微博我見過仲有在他們婚房屋企拍
PS:不過兩個確實係麻煩友
attach0/tmp/phppDmenV

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

從來不覺得佢 ok, 係D人吹出嚟講到佢女神咁,木口木面又唔靚,都唔明有咩條件可以紅咁耐。

大宅

更紗 發表於 22-11-23 11:55
因為有人爆話大S係簽離婚協議時誓神劈願喊住話唔會再婚 有人於心不忍del佐條約 點之轉頭無耐就再婚:laugh2c ...
大S真係好好演技,離婚唔係好耐就極速再結婚

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

呢幾個人好煩。

首頁
12345...13

尾頁

跳至