自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

snow.white 發表於 22-11-28 15:00
以前部門有個temp 最junior位請咗大坑真光畢業,返工講到明係想係公司搵男朋友,揀job做,返工只係WhatsAp ...

咁趣緻?!

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

以前部門有個temp 最junior位請咗大坑真光畢業,返工講到明係想係公司搵男朋友,揀job做,返工只係WhatsAp ...

你咁講就唔多公平,有d一竹篙打一船人。
杜文x 都係喇沙出黎,唔通個個都同佢一樣?

珍珠宮

peaceaa1122 發表於 22-11-28 19:17
...

佢好似係男拔

子爵府

醒目開學勳章

peaceaa1122 發表於 22-11-28 19:17
...

杜曱甴係男拔,應該係未畢業嗰隻

水晶宮

係個人嘅問題啦
唔通佢喺你公司做完,下一份工啲人又話對你公司有保留

子爵府

呢個係我自己嘅感覺, 沒有其他~

我個女係讀油尖旺區次等嘅小學,
當年佢有D同學仔入左油真,
程度上應該好深~
而且如果小朋友追唔上的話,
老師係會
不過佢地今年已經升左大學了

男爵府

SUMSUMMAME 發表於 22-11-28 20:04
呢個係我自己嘅感覺, 沒有其他~

我個女係讀油尖旺區次等嘅小學,

好奇問下,咁你個仔最後讀左邊間中學?因為我都係呢區,仔現在小六,想用家講下

珍珠宮

whyyou 發表於 22-11-28 19:27
佢好似係男拔

多謝更正

珍珠宮

whl 發表於 22-11-28 19:36
杜曱甴係男拔,應該係未畢業嗰隻

多謝更正。

伯爵府

牛年勳章

回覆樓主:

九真都好似係 band 2
但校風應該幾好

伯爵府

Aringong 發表於 22-11-27 20:41
有關真光女書院,只知佢係傳統女名校,請問有無人知校風,學習環境設施,老師等各方面好唔好? ...

對不起,我睇唔到有邊間學校有良好校風

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

Aringong 發表於 22-11-27 20:41
有關真光女書院,只知佢係傳統女名校,請問有無人知校風,學習環境設施,老師等各方面好唔好? ...

我都想知鴨真谷唔谷?

男爵府

回覆樓主:

對油真印象麻麻,佔中同黑暴時期我有同事2個女都響果度讀,學校會開放禮堂全部學生罷課,又有老師帶學生上街。

伯爵府

女皇駕到 發表於 22-11-28 21:46
對油真印象麻麻,佔中同黑暴時期我有同事2個女都響果度讀,學校會開放禮堂全部學生罷課,又有老師帶學生上 ...

哇,我女咁年都小六,本來以為校風純樸,睇黎……

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

對油真印象麻麻,佔中同黑暴時期我有同事2個女都響果度讀,學校會開放禮堂全部學生罷課,又有老師帶學生上 ...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

最憎 d 學校鼓勵學生搞政治,老師仲要帶學生去犯事
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

...

喇沙畢業嘅好似係森美

大宅

無咁嘅事,唔知唔好亂講

男爵府

cycysuper 發表於 22-11-29 12:19
無咁嘅事,唔知唔好亂講

吓,個同事坐我隔離,佢2個女我都見過幾次,親口講俾我聽,仲要好proud of咁講我知,唔係第3者果度聽返黎。

大宅

女皇駕到 發表於 22-11-29 12:24
吓,個同事坐我隔離,佢2個女我都見過幾次,親口講俾我聽,仲要好proud of咁講我知,唔係第3者果度聽返黎 ...

我女當年在此中学,我陪佢回校,我比你更清楚

首頁

尾頁

跳至