懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

我而家6週幾,一D感覺都冇,食得瞓得。諗返起頭2胎又累又作嘔,而家每日都好擔心⋯我半年前小產過,好怕又再失去

男爵府

我全程都無唔舒服過

大宅

冇嘔過冇抽筋, 未又係咁生~

別墅

回覆樓主:

第一胎係
今次唔係

洋房

averymom 發表於 22-11-28 17:39
我而家6週幾,一D感覺都冇,食得瞓得。諗返起頭2胎又累又作嘔,而家每日都好擔心⋯我半年前小產過,好怕又 ...

唔洗擔心我試過同你一樣情況,有小產同無小產順利生bb都係無唔舒服。bb錫住你呀

大宅

2胎都無嘔食得訓得,第一胎都話胸痛,第二胎完全無反應,我超早驗到,照個陣乜都無又無反應,到7週照到閃閃見到手仔都出黎先覺得我真係有左依家出世3個月囉

別墅

Tskbaby 發表於 22-11-29 00:26
2胎都無嘔食得訓得,第一胎都話胸痛,第二胎完全無反應,我超早驗到,照個陣乜都無又無反應,到7週照到閃閃 ...

一樣,touchwood陀兩個都無流啡/紅/嘔/悶,係有一段短時間血壓偏低,唔企得耐

複式洋房

我都係孕期完全冇任何唔舒服呀,半次都冇嘔過又冇流過啡,只係容易肚餓 如果忍餓忍得耐得濟會少少暈車浪咁. 最難頂就係 好瞓得

好多時候 成日唔記得左 有個小生命喺自己身體 ,BB 而家都好健康呀
所以你可以放鬆啲 BB都會舒服啲架 加油呀媽媽

複式洋房

我而家6週幾,一D感覺都冇,食得瞓得。諗返起頭2胎又累又作嘔,而家每日都好擔心⋯我半年前小產過,好怕又 ...

我明天剛剛滿6週 暫時都係完全冇唔舒服…
感覺好唔實在

大宅

我全程都無嘔無唔舒服 係後期生得前一個月腰痛同夜晚間中抽筋 體重成個孕期升左2kg 生完仲瘦左放鬆心情 休息多d

侯爵府

明白你心情
我小產完再有,一直到生咗先感覺真正安心

別墅

rainbowflower 發表於 22-12-9 15:58
我全程都無嘔無唔舒服 係後期生得前一個月腰痛同夜晚間中抽筋 體重成個孕期升左2kg 生完仲瘦左放 ...

成個孕期升2kg? 唔係應該起碼要10磅?

首頁

尾頁

跳至