自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

感覺温度開始下降,宜家咁好舒服! 今晚大家記得著多件衫呀!

la_source    發表於 22-11-30 15:27

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 Gorgor0612 的帖子

多謝提醒
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

侯爵府

牛年勳章

比起今朝明顯涼咗

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

帶左衫, 呢D天氣好舒服

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

21度,爽

大宅

大家都要注意保暖,一熱一凍好易病

珍珠宮

回覆樓主:

出左街只係半個鐘,明顯感覺温度比頭先剛出黎嗰時又涼左D

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

2018復活節勳章

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

鼻敏感的我即刻來料, 食完LUNCH到依家, 打左幾十個乞痴, 呻到頭都痛埋, 廁紙都用左半卷

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

中午已開始天陰陰咁,同今早比較係涼左dd

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

好爽!

珍珠宮

goo_littlebb 發表於 22-11-30 16:05
鼻敏感的我即刻來料, 食完LUNCH到依家, 打左幾十個乞痴, 呻到頭都痛埋, 廁紙都用左半卷 ...

係呀!我撘車聽到好多人打乞次! 係 鼻敏感嗰隻

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

涼爽
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

19度了, 要換冬天衫.

珍珠宮

回覆樓主:

開左窗好似開左冷氣咁

伯爵府

Gorgor0612 發表於 22-11-30 17:42
開左窗好似開左冷氣咁

最鐘意凍

象牙宮

回覆樓主:

正呀