自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

尋日細佬做訪問暗示話係呀哥爆料出去,人地原來想低調處理家事,似乎係佢呀哥真係由頭到腳都好奇怪,最記得佢話宿世姻緣追呀嬌,細佬正常好多喎
祝福

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

derrylkw 發表於 22-12-7 10:15
尋日細佬做訪問暗示話係呀哥爆料出去,人地原來想低調處理家事,似乎係佢呀哥真係由頭到腳都好奇怪,最記得 ...

我都有睇訪問,2 兄弟應該唔妥!

珍珠宮

cy101 發表於 22-12-7 10:19
我都有睇訪問,2 兄弟應該唔妥!

有時兄弟未必是一世
以前好似幾好感情
豪仔變左無咁鵪鶉
講野有紋有路

大宅

回覆樓主:

祝福施明早日康復!

男爵府

撞到頭可大可小,祝福

大宅

祝福

公爵府

大果個吾知做咩工作?

珍珠宮

72leelily 發表於 22-12-7 10:48
有時兄弟未必是一世
以前好似幾好感情
豪仔變左無咁鵪鶉

感覺佢成熟咗好多

男爵府

求平安,祝福

伯爵府

尋日細佬做訪問暗示話係呀哥爆料出去,人地原來想低調處理家事,似乎係佢呀哥真係由頭到腳都好奇怪,最記得 ...

細佬出席活動應該唔會係即日安排。一早同咗人講會出席,唔通去到苦口苦面咩。我覺得細佬只係做正常人做嘅嘢,媽媽留院都無可能全日齋坐喺床邊。坐足一日都唔等於係孝順。可能媽媽超縱大仔所以搞到大嗰個咁古怪同埋兄弟不和。

希望施明早日康復。

別墅

真係一家唔知一家事

子爵府

2024年龍年勳章

我對施明最深印象是在鄭少秋版既倚天屠龍記中,佢做紫衫龍王一角。角色設成來自波斯,施明是混血兒,與角色好襯

祝福佢早日康復。

男爵府

畀面勳章

祝福施明早日康復希望佢呀哥收口啦,喺呢個時候仲添煩添亂
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

今日身為父親的李家鼎親自為大孖澄清,肯定爆料人不是泳漢,他說:「一定唔會阿漢講,佢唔會咁做,流言蜚語唔使理人講乜。(點解泳豪要咁話阿哥,兩兄弟係咪水火不容?)呢啲係家事,我會自己處理。」他坦言自己都好擔心施明,搞到徹夜難眠,並說:「我尋日都成4點先瞓,依家又要去開工,雖然離咗婚,但始終都係老婆嚟。」

另外,對於被細佬指是放料人,李泳漢答得很淡然:「我哋家事會自己處理,現階段最緊要係媽媽冇事,其他嘢真係唔想再講。(同泳豪係咪不和?)我冇乜嘢要回應,唔好意思。」

原文網址:兄弟決裂?李泳豪指阿哥放料 李家鼎親證:一定唔係李泳漢 | on.cc東網 | 繽FUN星網 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... _001.html?refer=hn2

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

mommyli 發表於 22-12-7 19:10
細佬出席活動應該唔會係即日安排。一早同咗人講會出席,唔通去到苦口苦面咩。我覺得細佬只係做正常人做嘅 ...

唔係人人都鍾意將家事同心情周圍同人講。 記者見低就踩,見細佬咁做就話佢戥人高興,俾著係明星就會話咁係專業,投入。

首頁

尾頁

跳至