自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

放假俾我睇到,電視播華麗轉身,其實都應該輕輕畫左不過好自然,咁樣咪仲順眼
attach0/tmp/phpRxWVvn

attach1/tmp/phpztz39h

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我尋日番屋企食公仔麵時咁啱都睇到

公爵府

再早果部潮拜武當,都好似有佢。只眼蒙好多

琥珀宮

goo_littlebb 發表於 22-12-9 12:13
放假俾我睇到,電視播華麗轉身,其實都應該輕輕畫左不過好自然,咁樣咪仲順眼

其實男人眉末端部分輕輕幾筆已經足夠,可以畫到睇唔出,但唔知點解tvb男藝人個個都畫到黃小虎咁

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

個樣細個咗好多

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

goo_littlebb 發表於 22-12-9 12:13

佢化妝越來越重手,同長腳蟹鬥濃妝

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

mandy952 發表於 22-12-9 13:34
其實男人眉末端部分輕輕幾筆已經足夠,可以畫到睇唔出,但唔知點解tvb男藝人個個都畫到黃小虎咁
...

我記得第一個我notice 到又好礙眼嘅係唐文龍,怪到不得了

男爵府

Anpanmama 發表於 22-12-9 13:36
佢化妝越來越重手,同長腳蟹鬥濃妝

你形容得好搞笑貼切

男爵府

我係覺得佢個鼻highlight太誇張,好似痴咗一條白色嘢喺個鼻度

伯爵府

ahmi 發表於 22-12-9 15:03
我係覺得佢個鼻highlight太誇張,好似痴咗一條白色嘢喺個鼻度

我同Ivan陳路尤講過話工業個鼻咁白嘅

首頁

尾頁

跳至