自由講場

跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

mimi987 發表於 22-12-16 17:54
我都有呢個感覺,我久唔久就諗起細個父母對我講既某些「我覺得傷害」既說話。

所以而家湊小朋友,激嬲我 ...
同意!無論幾激氣,都唔可以講傷害/侮辱的說話
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

男爵府

V_VPONG 發表於 22-12-17 07:27
我都係

都幾多JM 同我一樣咁怕狗, 以至其他動物
見現今好多人視貓狗為仔女,我理解, 但請不要只顧同我講佢哋貓狗幾乖幾可愛,唔會咬人……唔駛怕! 請亦理解下有人係好怕, 聽下我哋嘅心聲,有時候適當地約束下你哋嘅寵物,萬分感謝!

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

回覆樓主:

細個時瞓瞓下身上有啲野,用手去抓,係飛強,有一段時期身上有啲感覺就好驚又係佢哋,响街見到佢哋,都即閃或者踎低

大宅

回覆 mobilemm 的帖子

都幾雜, 有傻佬, 白粉佬, 飛仔......

首頁

尾頁

跳至