自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

請問網絡醫生名單

大宅

2023年兔年勳章 BB防敏心得分享勳章

中央情報員 發表於 22-12-22 13:00
蘇黎世保險有限公司(「蘇黎世」)為各位BK會員帶來多項優惠,由即日起至
2023年1月31日止,BK會員以優惠 ...
「易起行」想幫老公買全年plan,而家係咪跟返最新既政府資料做?

民房

想問下健診易每次睇醫生只需要俾$50,假如醫生開特效藥,要唔要額外俾錢呢?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

糖呢兩茶匙 發表於 23-1-17 10:46
「易起行」想幫老公買全年plan,而家係咪跟返最新既政府資料做?

詳情請參閱蘇黎世網站內之產品介紹及條款。謝謝!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

yingyingying66 發表於 23-1-17 11:27
想問下健診易每次睇醫生只需要俾$50,假如醫生開特效藥,要唔要額外俾錢呢? ...

詳情請參閱蘇黎世網站內之產品介紹及條款。謝謝!

大宅

小朋友今年剛幼稚園,呢三四個月已經睇咗起碼十次醫生,每次平均$400見到呢個健診易扣埋回贈coupon折實=$741一年,可以用$50睇醫生20次,屋企有細個小朋友計落好化算,蘇黎世都好多人用比較有信心,而且每次俾$50好方便又唔使claim來claim去

大宅

比較過其他旅遊保險,蘇黎世既比較全面,現在雖然通關,但疫情仍在都比較擔心,4月復活節去旅行,我買左易起行保險計劃,希望一切順利

大宅

BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章

多謝BK!舊年幫自己同太太買蘇黎世健診易牙科保障計劃,真係超抵!太太見到我肯得起心肝去搞棚牙好開心!今次我幫小朋友買咗門診保障計劃,我同太太公司醫保都唔包屋企人睇門診,小朋友一年病兩、三次,每次睇起碼兩、三次醫生先好番哂,以前都仲話有機會打電話排街症,近年根本唔使諗可以約到,睇私家醫生每次三百幾,計過條數,經親子王國買蘇黎世健診易全城最抵,細路有咩頭暈身慶都立即可以帶到佢睇醫生!

大宅

疫情期間經常戴口罩,但都係會擔心小朋友抵抗力會下降,容易生病,所以見到 BK 有蘇黎世保險 plan,就買左健診易門診保障計劃俾小朋友,可以有多重保障,有咩事可以快d睇到醫生,而且保費都係預算之中

大宅

回覆樓主:

c6今年剛轉工,係自僱形式,剛煩惱冇咗公司醫療保險,睇一次醫生都$400up,見到蘇黎世健診易呢個plan好啱佢,計落真係點都唔會蝕,減晒d優惠一年先$741,可以用$50睇普通醫生20次,本身家居保險都係用緊蘇黎世,試過打電話問嘢都好快有人跟進,所以都有信心

大宅

阿仔抵抗力麻麻,平均一個月至少睇一次醫生,剛見到bk廣告健診易做緊推廣,折實$6xx一年,睇醫生只需要俾$50,仲可以睇到廿次,即join,年尾計計慳返幾多先

民房

已經用緊健診易,想再買係咪當新登記?係咪同樣可以參加額外賞–終極大賞呢?

別墅

「健診易」門診及牙科保障計劃,覆蓋多種治療服務,當中包括普通科,專科,物理治療,中醫,跌打,X光及化驗測試,以及牙科護理服務...包咁多,好抵買!

管理員

Melisa644 發表於 23-1-18 12:10
已經用緊健診易,想再買係咪當新登記?係咪同樣可以參加額外賞–終極大賞呢? ...
不可以,建議用其他家庭成員作為投保人,即可參加。

大宅

2023年兔年勳章 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

想問超市現金券係咪會send email送出㗎?會係邊間超市嘅?

管理員

靚豬媽 發表於 23-1-18 15:04
想問超市現金券係咪會send email送出㗎?會係邊間超市嘅?
經確實資格後會以電郵發出,現金券為百佳超市現金券

大宅

2023年兔年勳章 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

中央情報員 發表於 23-1-18 15:19
經確實資格後會以電郵發出,現金券為百佳超市現金券

唔該你

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

中央情報員 發表於 23-1-12 16:49
於活動期間,每個指定的保障計劃的保單編號均有參與「終極賞 - 終極大賞」一次的機會。唯請僅記分表填寫登 ...

正喎,每買一份就有一次參加機會

大宅

我本身有每年洗牙既習慣,約$800-900一次,見到健診易牙科折左$651,除左每年有一次洗牙,仲包無限次補牙,就join一年試下

大宅

回覆樓主:

終於可以去旅行,梗係買埋「易起行」旅遊保險啦!

首頁
12345...6

尾頁

跳至