自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

mother904 發表於 22-12-23 14:43
我有個朋友竟然係AL fan,早排gathering,佢叫哂我地班人投票俾佢偶像,仲要指導我地即場download電台個ap ...

真係好似入咗魔咁

珍珠宮

wunwunmum 發表於 22-12-23 13:51
5首都唔識,反而識 Gigi首大家快樂,始終不變,呢首幾好聽!

始終不變幾好聽,叱吒算把啦,主持又似小丑,D歌又糸自家推果D,金獎一定糸十二面鏡

男爵府

angiehouse 發表於 22-12-23 15:55
始終不變幾好聽,叱吒算把啦,主持又似小丑,D歌又糸自家推果D,金獎一定糸十二面鏡
...

mirror 成員從來未攞過個人金銀銅,呢個係我最喜愛,係投票

公爵府

angiehouse 發表於 22-12-23 15:55
...

報導出晒啦
男金係林家謙
男銀係馮允謙
男銅就ian和mc之爭

女金就欣宜和泳兒之爭

組合獎金銀銅無mirror

估計mirror只拿最喜愛組合獎

子爵府

2023年兔年勳章

esmehouse 發表於 22-12-23 15:10
昨晚已經有班姜粉,你可以試下睇下今晚有冇

昨晚經過sogo門口,真係頂佢哋唔順

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

除左mc果首, 其他冇乜聽過

水晶宮

2023年兔年勳章 2023勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

chingnc 發表於 22-12-23 15:16
之前都有鏡嬸同事問我攞電話投

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

子爵府

2023年兔年勳章

Anpanmama 發表於 22-12-23 15:35
你夜晚見到銅鑼灣崇光個十字路口企晒班嬸嬸粉,39547叫你支持投票,你就知要毫無羞恥之心先至可以贏!
...

如果係掂,就唔使周圍出嚟拉票啦
妹妹仔都好d吖,更年期咁既年紀,我覺得頂唔順

寶石宮

2023年兔年勳章 2023勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Rose^^ 發表於 22-12-23 16:09
昨晚經過sogo門口,真係頂佢哋唔順

記住唔好有 eye contact 一陣追住你呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

班友自己搵一堆電話卡投票,然後又周圍威迫利誘親友投票,仲要走上街頭拉票,人地三九唔識七,都唔知投乜票?或分分鐘唔知12塊鏡有乜作品,無啦啦係街送禮求人投票俾佢地?其實有咩意思呢?邪教都無咁癲?咁樣叫多FANS?咁樣叫受歡迎?

伯爵府

apple~y 發表於 22-12-23 16:05
報導出晒啦
男金係林家謙
男銀係馮允謙

咁都合理d, 銅獎希望係MC!

翡翠宮

2023勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Rose^^ 發表於 22-12-23 16:14
如果係掂,就唔使周圍出嚟拉票啦
妹妹仔都好d吖,更年期咁既年紀,我覺得頂唔順
...

班BK嬸粉話喜歡12隻妖獸嘅大部份都係年輕人,可能佢哋嘅Standard ,45歲以下都叫年輕人,就算自己過咗50都係比年輕人大少少
我同老公一路由世貿行過去崇光再去希慎,我老公仲問呢啲係咩人,我話俾佢聽發生咩事,佢仲話以為鍾意嘅都係年青人,估唔到全部得阿嬸同姨姨,我話你問吓個仔你就知道而家年輕人其實鍾意啲乜嘢偶像,從來真係年輕人都唔會鍾意呢班油頭粉面嘅妖怪!
我有幾個朋友都話陪仔女一齊追星,但好明顯係佢帶着仔女去湊人數,佢嗰啲仔女全部臭口臭面好似俾人綁架咁,邊個陪邊個一目了然

公爵府

早幾年坤哥都連續兩年拎最愛男歌手獎,果陣都俾人質疑佢唱片公司買電話卡投票!坤哥近年約滿離開咗唱片公司,就一下子乜都無,真係連影都無埋!

近幾年903既最愛男歌手獎,古古怪怪,連古天樂都拎埋,真係得啖笑!

突然諗起,當年四大天王年代,劉華咁受歡迎,咁多FANS,竟然完全未係903拎過最愛男歌手獎,擺明就係針對佢出身於TVB,根正苗紅。

公爵府

Anpanmama 發表於 22-12-23 16:34
班BK嬸粉話喜歡12隻妖獸嘅大部份都係年輕人,可能佢哋嘅Standard ,45歲以下都叫年輕人,就算自己過咗50都 ...

35歲都已經係中年好聲音啦!12+4有好幾個都30幾歲,擺明步入中年,仲話咩小鮮肉?

子爵府

2023勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

lovelyliz 發表於 22-12-23 13:58
dear jane首歌咁好聽都入唔到

近期最hit最好聽係“到底發生過什麼事”, 竟然唔入 , 即係依5強都唔係實至名歸囉, 只代表無聊fans 多而已

伯爵府

alicewtw 發表於 22-12-23 15:45
天星小輪碼頭對開

果邊少行,好彩

珍珠宮

emzzzz 發表於 22-12-23 13:27
1,4 呢兩首真係難聽到嘔

我C6話,4唱到毫無感情,似堂上被老師逼讀課文一樣。

珍珠宮

apple~y 發表於 22-12-23 16:05
報導出晒啦
男金係林家謙
男銀係馮允謙

除左欣宜,其他真係。。。

水晶宮

畀面勳章

LokYauYau 發表於 22-12-23 17:11
我C6話,4毫無感情,似堂上被老師逼讀課人一樣。

我陪呀女睇左佢套戲,覺得佢跳舞完全唔掂,好似小學生玩唱遊咁,唱歌又唔係好聽,仲有幾個近鏡影到佢好醜樣,真係唔明佢點解會紅。
謝絕推銷與文宣

男爵府

2023勳章

lovelyliz 發表於 22-12-23 13:58
dear jane首歌咁好聽都入唔到

Dear Jane 首歌真係超好聽,入唔到好離譜

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊