自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

啱啱響timberland睇中咗件polo卹、重試埋身、見佢做特價即刻撲鎚買、因為之前東涌買嘢送左現金coupon諗住用,點知到畀錢嘅時候職員話特價已經完咗,要畀番原價激鬼死

因為之前東涌timberland買咗兩千幾蚊就可以做埋會員,對方係用whatsapp方法聯絡同埋畀電子coupon,所以我哋就用返嗰個whatsapp將成件事嘅始末send去佢公司,估唔到假期都有人覆,即日有人回覆話會了解事件,到第二日夜晚就回覆我去返海運店買番原本嗰件t卹用返當日我見到嘅特價,老公啱啱跑完步順便去海運買返件衫,冇諗過假期佢真係會跟進事件,亦都喺呢度多謝幫我處理問題嘅職員。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

即時冇特價?唔記得換牌?

男爵府

cy101 發表於 22-12-25 15:04
即時冇特價?唔記得換牌?

佢話特價已經做完、但全間舖大部分嘅衫都有紅色牌仔、咁我真係唔知邊啲做完邊啲未

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

c9c9c9 發表於 22-12-25 15:14
佢話特價已經做完、但全間舖大部分嘅衫都有紅色牌仔、咁我真係唔知邊啲做完邊啲未
...

都唔知佢邊句真!

伯爵府

c9c9c9 發表於 22-12-25 15:00
啱啱響timberland睇中咗件polo卹、重試埋身、見佢做特價即刻撲鎚買、因為之前東涌買嘢送左現金coupon諗住用 ...

咁就唔買

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

c9c9c9 發表於 22-12-25 15:14
...
有減價牌仔先有特價,
我琴日先買完,
見到有件polo恤$499, 唔知係咪你睇嗰件,
得正價,新到貨品都係正價,無減

瑪瑙宮

啱啱響timberland睇中咗件polo卹、重試埋身、見佢做特價即刻撲鎚買、因為之前東涌買嘢送左現金coupon諗住用 ...

咁有冇得用coupon

男爵府

MsBusy 發表於 22-12-25 15:26
有減價牌仔先有特價,
我琴日先買完,
見到有件polo恤$499, 唔知係咪你睇嗰件,

佢就係話而家原價$499 ,但黑白兩件係有紅色牌仔標價$349 㗎

子爵府

我吾會買住,等有特價先買

c6試過幾次用正價買野,隔2星期就做特價,好泵心
之後佢就等特價先買

不過佢買聖誕禮物比我,一早買定左(都係用特價價錢)
點知去到24/12,件野再平左,哈哈!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

c9c9c9 發表於 22-12-25 15:29
佢就係話而家原價$499 ,但黑白兩件係有紅色牌仔標價$349 㗎
係咪新色?琴日見好似藍同啡色,總之新貨佢就無特價囉,
我買對鞋$1699都係比正價,因為話新貨無折

伯爵府

2023年兔年勳章

c9c9c9 發表於 22-12-25 15:29

咁你想買嗰件有冇紅色牌仔丫????
冇牌咪冇特價,減價都唔一定全部貨品一齊減!

男爵府

bonbonyy 發表於 22-12-25 15:43
咁你想買嗰件有冇紅色牌仔丫????
冇牌咪冇特價,減價都唔一定全部貨品一齊減!
...

梗係有紅牌仔啦!寫住349,個哥哥仔响cashier counter 當住我面搣走佢,話而家正價,果下先滾

水晶宮

c9c9c9 發表於 22-12-25 16:50
梗係有紅牌仔啦!寫住349,個哥哥仔响cashier counter 當住我面搣走佢,話而家正價,果下先滾
...

我會唔買

琥珀宮

...

有冇渠道向佢公司反映,個處理手法好差!

珍珠宮

...

咁鬼衰,唔好買。

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

...

咁做法, 我唔會買因為唔順氣
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

侯爵府

2024年龍年勳章

...
咁即係佢地唔記得改價錢,咁佢地正常要用番當時特價嗰價錢賣比你地,再改番晒個正確價錢架,好多舖頭都係咁做法架喎!如果佢堅持收正價我一定唔會買囉。

首頁

尾頁

跳至