自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

可以去邊度買?今日去Sogo行左一轉,好貴$4000+一條同冇咩選擇。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

leng1999 發表於 23-1-5 18:29
可以去邊度買?今日去Sogo行左一轉,好貴$4000+一條同冇咩選擇。

Zara, H&M偶有佳作
G2000
瑪莎

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Charlotte_mom 發表於 23-1-5 18:30
Zara, H&M偶有佳作
G2000
瑪莎

謝謝,去睇下先

琥珀宮

g2000

珍珠宮

mandy952 發表於 23-1-5 21:23
g2000

ok, 感謝你

子爵府

畀面勳章

去上環永安百貨男裝部,看看是否有合適的

珍珠宮

catchow22 發表於 23-1-5 22:57
去上環永安百貨男裝部,看看是否有合適的

呢個好主意播 感謝

子爵府

千色有款做緊98一條(同先施一樣牌子)我之前先施買貴左299元2條

珍珠宮

嘉豬媽媽 發表於 23-1-5 23:31
千色有款做緊98一條(同先施一樣牌子)我之前先施買貴左299元2條

好扺喔,多謝告知

公爵府

uniqlo都有

象牙宮

睇得4千西褲,應該有要求有牌子,
如果無牌子fit身可以去度身訂做,
如果無咩要求既上面講既有型連鎖店都有。

象牙宮

lilysun123 發表於 23-1-6 09:03
uniqlo都有
當制服著就得。

珍珠宮

Next

珍珠宮

mercurycc 發表於 23-1-6 09:26
睇得4千西褲,應該有要求有牌子,
如果無牌子fit身可以去度身訂做,
如果無咩要求既上面講既有型連鎖店都有 ...

其實只係想要靚少少既布。但Sogo 既價錢真係冇辦法

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

呢個應該有牌子

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

mandy952 發表於 23-1-5 21:23
g2000
田生的高價野,,,,,,,,,,,,,唔錯

象牙宮

leng1999 發表於 23-1-6 16:14
其實只係想要靚少少既布。但Sogo 既價錢真係冇辦法
其實訂做自己選料靚料又fit身,
都係千幾一條,做幾條有排著。
有時係街一睇人著,
一睇就知買同做既分別。

珍珠宮

mercurycc 發表於 23-1-6 17:18
其實訂做自己選料靚料又fit身,
都係千幾一條,做幾條有排著。
有時係街一睇人著,

都講得好啱

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

擒日同仔去買返工西褲,去左旺角花園街間G2000 outlet ,好抵,399兩條,原價790一條,仲係少少羊毛質地。

珍珠宮

selina1109 發表於 23-1-6 23:40
擒日同仔去買返工西褲,去左旺角花園街間G2000 outlet ,好抵,399兩條,原價790一條,仲係少少羊毛質地。 ...

多謝你啊,請問具體地點是否係商場裡面?

首頁

尾頁

跳至