自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

回覆樓主:

還是要減肥,怕再比人笑佢肥

水晶宮

2023年兔年勳章 2023勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

MKma 發表於 23-1-5 20:20
唔係暈/病就傷腳,身體咁差都唔適合在娛樂圈發展囉!

咁上次表演又跪又盛,又叫又鬼食泥咁自high 轉頭又咋病,點做娛樂圈呀

水晶宮

2023年兔年勳章 2023勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

emzzzz 發表於 23-1-5 20:11
Alan Walker World Tour香港站明日舉行‎ 姜濤因身體抱恙未能出席
https://www.hk01.com/article/854202?u ...

中二病

水晶宮

登陸火星 發表於 23-1-5 20:21
估計是腳傷,韌帶撕裂不能咁快完全康復

腳傷就唔好跪啦

水晶宮

靖空 發表於 23-1-5 20:44
我欣賞佢真性情 唔做假
Baby fat 我鐘意

水晶宮

1773 發表於 23-1-5 21:52
佢哋d新聞唔係傷就係病,再唔係就乜事都喊一餐,怕怕

重有跌mon 吖

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

半生緣 發表於 23-1-5 20:33
Alan walker 先係主角,佢啲歌超正!如果幫到mirror作歌就不得了!

作咗比佢地,都要唱得掂先得㗎

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

奶仔一名,快啲收檔返去阿媽樹

侯爵府

2023年兔年勳章 2023勳章

回覆樓主:

我諗佢未減肥成功,怕畀人再笑

珍珠宮

2023勳章 畀面勳章

回覆樓主:

上次叱吒真係堅多負評,唔知係咪花姐落order要佢自閉一輪先 減肥減肥再減肥,然後練歌唔該

象牙宮

回覆樓主:

有人將佢嗰晚嘅表演 整左一小時 洗腦版放咗喺youtube,叫人用兩倍速聽笑到流眼水

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

Alan Walker World Tour香港站明日舉行‎ 姜濤因身體抱恙未能出席
https://www.hk01.com/article/854202?u ...

其實 alan walker 是誰? 我只識 johnnie walker!

伯爵府

淨係塊面已經脹過個波,唔減就真係要收山喇!

侯爵府

佢應該係short 左
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

大宅

961123 發表於 23-1-5 22:57
有人將佢嗰晚嘅表演 整左一小時 洗腦版放咗喺youtube,叫人用兩倍速聽笑到流眼水 :joy ...

https://youtu.be/FActhI7PUmw

0.25倍仲好笑

公爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

肥瘦都唔太重要,只要佢地FANS或黃黑群係自己圈子捧佢稱皇稱帝都無問題,無人理佢地!

最乞人憎就係下下代表晒香港人,下下都要話全城追捧,仲要用錢推佢上乜乜國際巨星,又乜全球美男,又話勁過譚張梅四大天王陳奕訊,好似百年難得一見咁離奇。大佬,件野樣貌普通,身型核突,把聲難聽、無學歷、無技能、無才華,成個package都只係一個極度普通既男藝人,你地自己圈子自樂自誤就好開心。

但你地圈子外既人無啦啦被你地推呢件咁既野代表晒,覺得好失禮,唔嬲就假。

公爵府

畀面勳章

登陸火星 發表於 23-1-5 20:21
估計是腳傷,韌帶撕裂不能咁快完全康復

早兩日跳上跳落喎

大宅

好正常,南韓公司要啲藝人要報磅數,過磅會影響演出機會。佢除咗減肥,唱歌都要練番先可以再出嚟,做呢行好現實,唔係永遠有人捧有下-次機會㗎。

水晶宮

回覆樓主:

台灣嘅孱弱軍人叫做草莓兵,呢位姜b就係草莓歌手/廣告員

子爵府

ChingYee123 發表於 23-1-5 23:20
肥瘦都唔太重要,只要佢地FANS或黃黑群係自己圈子捧佢稱皇稱帝都無問題,無人理佢地!

最乞人憎就係下下代 ...

心聲!

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊