自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

naylaw 發表於 23-1-6 07:34
我今日又係day 7,但條線都冇淺過,見到二條線乜精神都冇

明,我第9日,仲係兩線,真係見到條T線就無精神。但你仲有病徵嗎?

侯爵府

我估看體質

零針五日變一條線,中間有咳但唔嚴重

識好多打左3針,又發高燒仲要咳幾個月

象牙宮

LWLM0804 發表於 23-1-5 22:18
千其唔可以食雞蛋呀,否則好難轉陰

Why?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

mimi222shi 發表於 23-1-6 15:22
我估看體質

咁應該唔係幾多針事
我反而識好多3針都4至5日就一條線
我相信係自己身體事
疫苗真係防重症
但清毒應該係自己新陣代謝

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Sebastian@ 發表於 23-1-5 22:25
我日日食蛋啊 6日轉陰,我仲以為係蛋的功勞

我都係日日食,以為蛋都有功勞

大宅

減齡達人勳章 2018復活節勳章

missannali 發表於 23-1-6 15:05
明,我第9日,仲係兩線,真係見到條T線就無精神。但你仲有病徵嗎?

我只剩番咳,個人累d,冇其他野

珊瑚宮

mimi222shi 發表於 23-1-6 15:22
我估看體質

我識人零針, 10後才轉陰
一個月後, 小病都搞掂佢, 入院住左一星期

珊瑚宮

sasa0208 發表於 23-1-6 15:36
咁應該唔係幾多針事
我反而識好多3針都4至5日就一條線
我相信係自己身體事

上星期問侯位零針, 中完, 幾星期依然無精神, 連街都唔想出。

大宅

回覆樓主:

我今日第3日,高燒到38.8度,撩喉嚨見到第2條線都好淺,撩鼻直程睇唔到第2條線,四針科興。

伯爵府

回覆樓主:

大宅

我八日一線

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

因人而異,我第5日淺色到睇唔到,第6日一線

男爵府

畀面勳章

Mingxpolly 發表於 23-1-5 22:19
我老爺中左成個月後,做核酸都仲係有,估計會殘留

吓,会架咩,不轉-線,點反工?

男爵府

Ek2015 發表於 23-1-6 06:51
我第9日先轉陰。我超初同你一樣好沮喪,因為中間試過淺色線,第二日再check深色番,真係崩潰。期間我都有開 ...

試下你的做法。第6日仍然深色兩條線。除左頭3天有輕微病癥, 已一切回復正常,但就係做唔到一姐。唉!

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章

love.g.wad 發表於 23-1-5 21:14
我女同老公都係咁,因為見多數人講4-7日,好少見講咁多日仲係。

我個囝第八日條線一樣咁深,不過佢就九歲。

珊瑚宮

用唔同嘅檢測棒試吓

侯爵府

如果身體狀況無恙,可能只係殘留喺鼻入邊死咗嘅病毒, 試吓買支鹽水噴鼻

男爵府

naylaw 發表於 23-1-6 15:45
我只剩番咳,個人累d,冇其他野

我個人都好累

公爵府

牛年勳章

25/12 中, 老人家仍然羊

象牙宮

cbeyond 發表於 23-1-6 15:50
上星期問侯位零針, 中完, 幾星期依然無精神, 連街都唔想出。

人地話0針無事我咪聽
但我相信疫苗好有幫助

首頁

尾頁

跳至