自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

Steven張致恒與老婆區燕雯(雯雯)離離合合消息,大家已經看得習以為常,由2019年奉子成婚誕下3名兒子,經濟家庭都多次出現問題。12月初雯雯揚言已經到了極限和底線,大呻與Steven因性格問題已走不下去疑想離婚。1月9日雯雯更爆SEED大鬧Steven「又廢又懶」﹗
老公自己揀怨邊個

la_source    發表於 23-1-10 15:06

伯爵府

ketex789 發表於 23-1-10 12:12
Steven張致恒與老婆區燕雯(雯雯)離離合合消息,大家已經看得習以為常,由2019年奉子成婚誕下3名兒子,經 ...

咁爆?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Steven張致恒與老婆區燕雯(雯雯)離離合合消息,大家已經看得習以為常,由2019年奉子成婚誕下3名兒子,經 ...
是否生完一個又一個............個對

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢生仔、搞野呢d唔懶!多仔公!

別墅

回覆樓主:

不嬲公認㗎啦,明知都仲要嫁比佢生幾個

babycam    發表於 23-1-10 12:45

公爵府

回覆樓主:

早前個女嘅唔係又第2次講離婚咩?仲未離?

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

今時今日先知佢又懶又廢?會唔會太遲鈍

男爵府

回覆樓主:

又廢又懶都唔係第一日既事la
唔係生左咁多個先知ar

ada0707    發表於 23-1-10 14:18

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

佢哋唔係有工人咩?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

又廢又懶都同佢生咁多個
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

佢哋兩公婆除咗炒炒鬧鬧, 仲有乜嘢做?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

依家先知佢又廢又懶?遲咗d喎!

珍珠宮

回覆樓主:

佢係咪冇朋友,郁d就出post

男爵府

2024年龍年勳章

係佢自已戇居姐生完一個又一個,條佬個底花到咁,佢自已苦就算啦,咁窮仲係咁生生生害左d細路,仲口硬話窮就唔可以生?
無話唔可以,不過條路自已揀架囉,乞食訓街都無人可憐你啦,
你有咩資格怨?d小朋友無得揀先最慘呀!

公爵府

牛年勳章

又廢又懶唔係第一日喇!2023年先發現?
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

男爵府

佢自已都係又懶又廢啦
够夾

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

自己攞黎

大宅

生左3個先知

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

懶同癈都唔係第一日知 老公自己揀,xx唔好怨。最慘3個仔,父母成日吵吵鬧鬧,對佢哋成長都好大影響啦

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

佢地兩公婆係同艾威、林利兩公婆一樣甘煩。
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

首頁
12345...6

尾頁

跳至