爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 戒煙日記

Markli,

掂喎! 難頂時諗下都捱左成個月啦...無論由功虧一簣架
得啦...掂架喇! 祝你好快就 唔駛頂啦...Markli..無得頂啦!!

男爵府

好媽媽勳章

想食煙個日咪早D訓,發夢個時咪會食煙羅,
係咪,重好真實架,頂得下架. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

洋房

喂!加油呀,支持你! :lol:
 :lol::-D:-P 家有淘氣嬌妻及得意仔仔 :-P:-D:lol:

民房

Anyone can tell me where is markli? I would like to know his status?

別墅

chinglokw 寫道:

Anyone can tell me where is markli? I would like to know his status?

chinglokw^^你係咪想戒煙?係咪一齊囉^^

我OK喎!!!到依家一枝煙都無食過...上星期日同個食煙朋友去行山,然後去飲下野....
對佐佢成日,哈哈....頂得住喎,連我自已都吾係好信!^____^

哈哈....緊係要頂住啦....lauerica睇住我喎!

洋房

喂!戒煙呀,加油,支持你!

民房

Just want to know yr status....

Smoking .... I have quited for 8 years.

anyway, good luck~

男爵府

markli

又係我呀..你好勁呀.. 一個月都頂得到..
好似 lauerica 講...想食果晚咪早d瞓..發夢時食左咪當係囉..e個方法都幾好喎 ...

無煙味..太太同囡囡都鍚你多d..係唔係呀..

[size=xx-large]努力 !!
Ding

別墅

chinglokw 寫道:

Just want to know yr status....

Smoking .... I have quited for 8 years.

八年....原來係前輩,多謝關心^^我一定會努力支持住既!!!

Ding^^

咁好來睇下我呀^____^我真係一枝煙都無食過呀,連我自已都諗吾到我真係咁勁!
不過我介煙.....老婆和兩個女又無乜表示喎!!!哈哈...真係無癮!

男爵府

markli

markli 寫道:
[quote]
不過我介煙.....老婆和兩個女又無乜表示喎!!!哈哈...真係無癮!

可能佢地等你定落黎..真係斷左癮先俾驚喜你呢 .. :wink:
醒d呀 .. 不知不覺同你識左都有年幾啦..都算老友係咪..梗係要入黎睇下嘅...

今日去係學校觀課日..去睇個仔點上堂..原來佢已大個好多.. 有d感動.. :mrgreen: :mrgreen: ..你囡囡返學情況點呀..
Ding

別墅

Ding

做乜野咁感慨呀?係吾係覺得囝囝大得好快呢^^自己又老佐呢...^0^
有佐小朋友,時間好似火箭一樣,過得好快,依家細女都識講野囉!大女好鐘意番學,見佢番學咁開心,我個心都好安樂!^_____^
同你識左都有年幾,呢年幾妳變化大吾大呀!依家個工人得吾得呢?
我呢年幾有好大改變,不過我成日都會變嫁,好似水一樣^___^
(我好記得係妳教我用ym架......哈哈......老友記^______^)

男爵府

好媽媽勳章

你想老婆同2個女有表示好易架咋,即刻食返煙,
包佢地即刻有表示,嘻嘻

民房

Markli, Come out~~

It is time to update yr status.... U know we are watching u~

男爵府

好媽媽勳章

咪就係,唔好玩失蹤

別墅

嘻嘻....兩位老兄^^我吾係玩失蹤呀!不過依家戒佐煙個幾月,如果日日上黎報到,我都吾知寫乜野好,最衰呢度又無人同我一齊戒煙,如果吾係都可以上黎互相鼓勵下!^______^
Lauerica^^...係吾係好想睇下我有無偷食呢!哈哈,我吾會衰比你睇嫁!!!
不如你食番幾個月煙,然後上來同我一齊再戒過啦!!哈哈^____^

男爵府

好媽媽勳章

宜家嗅到煙味都想嘔,無可能會食返,
你努力la,好多人睇住你點~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~衰架

民房

Dear Mark Li,

It is time to update yr status.

Rgds.,
p.s. If possible, please let us know what make u to start smoking.

男爵府

markli

hahaha..我唔係感概..係感動呀..見個仔由乜野都唔識..到識做好多野..又識寫字..覺得好神奇 .. 好感動之嘛 ..好似你見個女返學開心.. 你都開心一樣囉 ...

而家個工人好好 .. 個仔都鍾意佢架..我就真係無咩大改變 .. 而你真係變左 .. 起碼戒煙就係好大嘅變化啦 .. 不過你要多做運動呀..戒左煙都智肥d .. 到時肥左就無咁型仔架啦 .. 老友記 ..
Ding

民房

Come out!

It is my last message

子爵府

見你
神呀,請允許bb黎到我身旁!

首頁

尾頁

跳至