自由講場

跳至

首頁
12345...31

尾頁

複式洋房

好不容易找到錫自己既人,都講好左一定要小朋友的,老公什麼都好,脾氣算不上好但都夾,屋企都有啲錢,拍拖都拍左近兩年決定結婚

今年九月備孕,十一月有左,一切由開國際關開始,原來老公賭癮好大,大到我不能接受,可以帶我去外國,安頓我住酒店之後賭足七日,返黎三日後又拉我去賭足十四日!呢十四日佢係賭場之外只出過外面食飯兩次,每日我都係酒店屈住唔知道自己做緊啲咩,好難受!今日澳門啲host免費送野俾佢,佢又要我陪佢去左賭,我地嗌大交,從未試過咁嚴重,話到佢去既我就唔會要小朋友,最後佢都係自己去左,我從來唔睇佢以前啲野,佢走左喊住睇佢同ex n年前既對話

複式洋房

回覆樓主:

發現佢係成日輸,個ex成日安慰佢,做野做埋佢個份,我呢刻真係好迷惘,疫情下真係冇發現佢係咁,真係好驚抱著個b去澳門搵老豆。另一方面,我亦都唔知咁既人生係做緊咩,佢覺得佢係一定會賭贏嗰啲人,賭係有得計出黎,事實上佢輸左好多,但唔認定唔知唔記得

PS 呢刻唔存在經濟上既問題,係因為佢幫屋企手的

(不想見報,請尊重,謝謝)

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

複式洋房

bivian_bivian 發表於 23-1-15 05:37
有冇尋求社工或機構協助?

我依家成個人好亂,求先上網check過啲資料,十二週可能香港醫生唔做了,我想盡快過外地做,怕再傾落去我會處理唔到件事

伯爵府

+3金熱血

rainyday1234 發表於 23-1-15 05:32
好不容易找到錫自己既人,都講好左一定要小朋友的,老公什麼都好,脾氣算不上好但都夾,屋企都有啲錢,拍拖 ...

我見過類似既人,呢類人就算輸哂都未必醒。妳真係要小心。

複式洋房

786 發表於 23-1-15 05:39
我見過類似既人,呢類人就算輸哂都未必醒。妳真係要小心。

我都好相信一個人係好難改變既,但行到呢步我真係唔知點算好難受,理智話俾我知小朋友唔拖得

子爵府

rainyday1234 發表於 23-1-15 05:43
我都好相信一個人係好難改變既,但行到呢步我真係唔知點算好難受,理智話俾我知小朋友唔拖得
...

同賭徒結婚生仔無幸福。
十幾二十年前我親人係賭錢賭到妻離子散 ,跟住又再婚,最後未期癌症,係醫院抽腹水都照買馬照賭 。

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

rainyday1234 發表於 23-1-15 05:32
好不容易找到錫自己既人,都講好左一定要小朋友的,老公什麼都好,脾氣算不上好但都夾,屋企都有啲錢,拍拖 ...

識個女人,幫老公還100萬,最後都係離婚,詳情無講,我當時後生,只係諗幫左都係離婚,早知唔幫,慳番100萬。

男爵府

我表哥就系活生生例子。好後生已經去澳門賭,之後轉網上賭,佢輸左好多錢,離過兩次婚,而家破產左。

複式洋房

days.bb 發表於 23-1-15 05:47
同賭徒結婚生仔無幸福。
十幾二十年前我親人係賭錢賭到妻離子散 ,跟住又再婚,最後未期癌症,係醫院抽腹 ...

如果係賭馬,都係一星期兩次,原來我老公,係可以賭足幾日幾夜,怎至同ex一齊時成個月係外面過,我真係好不能理解我只想嫁個正常的好人

複式洋房

sukkiu 發表於 23-1-15 06:00
識個女人,幫老公還100萬,最後都係離婚,詳情無講,我當時後生,只係諗幫左都係離婚,早知唔幫,慳番100 ...

我諗佢屋企前後係唔止,就因為佢屋企有錢,所以佢梗加唔識醒…

子爵府

rainyday1234 發表於 23-1-15 06:19
如果係賭馬,都係一星期兩次,原來我老公,係可以賭足幾日幾夜,怎至同ex一齊時成個月係外面過,我真係好 ...

賭徒一定唔會只賭馬 必定輸身家
你理解到佢就係同佢同一類人

複式洋房

rainbow2016 發表於 23-1-15 06:11
我表哥就系活生生例子。好後生已經去澳門賭,之後轉網上賭,佢輸左好多錢,離過兩次婚,而家破產左。 ...

我62係唔會俾佢破產的,因為62有錢又要面,老公係佢個背景黎講輸唔多(今個月八萬,我睇以前msg應該一直都係咁上下),就係咁溫水煮蛙,所以一路可以咁。個ex都唔係自己走係佢嫌人煩,佢以前講到ex好差但原來佢成日賭到無影無蹤,留佢ex一個人做兩個人既公事,所以ex就同朋友玩到半夜三更發泄返

複式洋房

days.bb 發表於 23-1-15 06:23
賭徒一定唔會只賭馬 必定輸身家
你理解到佢就係同佢同一類人

啱既,我一世都冇可能明,我只是個普通人,所以我放棄bb分開的選擇是對的嗎

水晶宮

2024年龍年勳章

賭癮大唔關開唔開關事,網上一樣有得賭。。。。
你講由開關開始,係1月8日開關開始?如果唔係去咗美國Las Vegas,只係喺澳門,7日又14日你都識返來香港吧。。。。
唔好意思我覺得水份唔少
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

去外國賭,係咪韓國?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Rita 發表於 23-1-14 22:35
賭癮大唔關開唔開關事,網上一樣有得賭。。。。
你講由開關開始,係1月8日開關開始?如果唔係去咗美國Las ...

可能係9月尾0+3...

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章

我愛Corina 發表於 23-1-15 06:39
可能係9月尾0+3...

我對個「故仔」有保留
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

公爵府

回覆樓主:

一個賭性咁大既人
困住係香港唔會禁得住佢 佢應該都會勁賭