夫婦情感

跳至

首頁
34567...11

尾頁

大宅

2023年兔年勳章

Cherry2012 發表於 23-1-19 23:12
無用,fb根本唔理,keep report, 最多 delete post 但從不delete account

你停用佢可以聯絡你哋嘅account ,重新再開,改user name我就唔信佢仲會搵到你哋,唔show佢,佢開一個block一個,你將你哋d account set翻私密,唔加好友根本睇唔到留唔到言
❥—這世界很好,但你也不差—❥ ༶ඬ༝ඬ༶

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 Cherry2012 的帖子

與其被賤三post,不如主動在FB放料,調轉@返佢、佢個仔、佢老公、佢公司、佢親友,由你講件事出嚟,好過俾佢作故仔。
我就唔信佢個仔和老公唔care。唔係你想搞到小朋友,係佢阿媽作孽。

最好你老公出埋道歉信,公開道歉,公開同賤三劃清界線。

大宅

soso1227 發表於 23-1-29 17:36

與其被賤三post,不如主動在FB放料,調轉@返佢、佢個仔、佢老公、佢公司、佢親友 ...

佢係有經驗慣犯,佢將自己玩嘅同家人fb分得好開 , 我從來不知佢私人 Facebook。不過我之前已經試過,比佢一班小三聯盟炸咗我幾日,話我有幾唔啱,又話自己無錯等,跟住佢又搅番我朋友同家人,無限輪迴。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

有冇叫你老公在FB公開道歉?佢post得俾你親友,你一樣可以post俾你親友,
佢搵其他小三搞你就係怕你繼續出手,
FB一個傳一個,遲早佢嘅親友會知,
佢已經令你無面,你再自post你都冇乜損失,
反而可以由你把口聲討返小三,
佢癲,你就要癲過佢。
係狗男女錯,
唔係你錯。

大宅

soso1227 發表於 23-1-29 18:23

有冇叫你老公在FB公開道歉?佢post得俾你親友,你一樣可以post俾你親友,

無,因為我係我老公fb入面將我所有親朋好友全部delete晒,其實而家我處於佢不動我不動,佢動我再考慮動不動,因為同一個精神病患者鬥係好浪費光音同影響自己心情,而家我由佢亂呔,只要自己另一半在身邊,所以佢講嘅嘢全部廢up

子爵府

Cherry2012 發表於 23-1-29 18:35
無,因為我係我老公fb入面將我所有親朋好友全部delete晒,其實而家我處於佢不動我不動,佢動我再考慮動不 ...

(只要另一半在身邊),呢個垃圾你都要?搞個爛攤子比你執,係男人出面搞掂佢

maggie.tang    發表於 23-1-31 15:49

大宅

Crystalivy 發表於 23-1-30 12:49
(只要另一半在身邊),呢個垃圾你都要?搞個爛攤子比你執,係男人出面搞掂佢
...

只要另一半在身邊的意思係,當小三semd嘢比我時話同我老公開心緊,又話做乜做乜時,但其實佢係隔離,你就知小三又吹水刺激我,佢唔怕大話被識串,因為面皮成尺厚

子爵府

Cherry2012 發表於 23-1-30 12:59
只要另一半在身邊的意思係,當小三semd嘢比我時話同我老公開心緊,又話做乜做乜時,但其實佢係隔離,你就 ...

我係話件垃圾你仲要呢做乜?掉比小三啦,等佢地兩件垃圾發臭

maggie.tang    發表於 23-1-31 15:49

大宅

Crystalivy 發表於 23-1-30 13:02
我係話件垃圾你仲要呢做乜?掉比小三啦,等佢地兩件垃圾發臭

如果世間上所有東西可以話咁易掉咗就好啦!

別墅

做咁多野都係因為佢過於自卑... 真係可憐, 最難為喺你... 但千祈唔好中計, 我都試過.

大宅

阿豬ma 發表於 23-1-30 14:15

做咁多野都係因為佢過於自卑... 真係可憐, 最難為喺你... 但千祈唔好中計, 我都試 ...

多謝你支持,沒有經歷過不會明白,經過今次終於明白什麼是手段,以前的我原來是多麽天真,哈哈

別墅

係, 無經歷過真係唔會體驗到個個感受, 同埋唔會知道你心裏面既難受... 重要係天使魔鬼咁, 反問自己重信唔信呢個人...

大宅

阿豬ma 發表於 23-1-30 17:46

係, 無經歷過真係唔會體驗到個個感受, 同埋唔會知道你心裏面既難受... 重要係天使 ...

哈哈,昨天生日,佢也有send message比我“祝我早日離婚”

別墅

你祝佢個X早日發臭, 今日開始唔使再活喺自啤個窿到. 我祝你生日快樂, 以後幸幸福福, 開開心心 <3.

大宅

我都祝你生日快樂, 早日遠離啲濺人, .

大宅

阿豬ma 發表於 23-1-31 12:43

你祝佢個X早日發臭, 今日開始唔使再活喺自啤個窿到. 我祝你生日快樂, 以後幸幸福 ...

多謝,哈哈,我估我一世人重會有一個一定記得我生日,她永遠不會放下

別墅

佢自己攞黎, 最緊要你放得下. 佢係 nothing!

子爵府

貓狗褓姆 DHA勳章 畀面勳章

Cherry2012 發表於 23-1-31 12:22
哈哈,昨天生日,佢也有send message比我“祝我早日離婚”

佢用乜嘢途徑聯絡到你呢 ?

子爵府

貓狗褓姆 DHA勳章 畀面勳章

試吓兩公婆都改埋電話,開頭只會有d 麻煩,但總比宜家好(emoji)

大宅

amychann 發表於 23-1-31 21:37
佢用乜嘢途徑聯絡到你呢 ?

尋日用IG, 新account舊相,所以其實block極都重會有,沒完沒了。

首頁
34567...11

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊