時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

早一兩年已經開始留意佢,不過最近佢真係好矚目,勁火紅!亦因為佢嘅言論野咗好多低智嘅人攻擊佢。有陣時睇嗰啲言論真係覺得啲人好低能!乜嘢牙簽仔, 2分鐘,好似個個都係當事人咁樣,呢啲攻擊真係極度小學雞,唔通妒忌真係會令人變得愚蠢?

bktcc  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 23-1-22 08:31

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

我欣賞佢嘅努力, 係一個好認真又出色嘅表演者

水晶宮

回覆樓主:

跟本就係小學雞嗌交咁,一個鬧人死八婆另一個就鬧番佢死八公,算啦,低智商嘅井娃世界 正常人理唔掂的

子爵府

saltato 發表於 23-1-21 13:07
早一兩年已經開始留意佢,不過最近佢真係好矚目,勁火紅!亦因為佢嘅言論野咗好多低智嘅人攻擊佢。有陣時睇 ...

我好欣賞佢既努力又有真正的良心, 自己的國家自己保護,唔似香港某啲人既出賣國家又冇人性

水晶宮

ddkaka 發表於 23-1-21 13:17
跟本就係小學雞嗌交咁,一個鬧人死八婆另一個就鬧番佢死八公,算啦,低智商嘅井娃世界 正常人理唔掂的 :wah ...

邊個網站啊?我淨係睇佢YouTube片好正全能藝人都接近完美嘅一個人
自由太多會令世人失去平衡

公爵府

mloved0210 發表於 23-1-21 13:21
我好欣賞佢既努力又有真正的良心, 自己的國家自己保護,唔似香港某啲人既出賣國家又冇人性
...

子爵府

跟本就係小學雞嗌交咁,一個鬧人死八婆另一個就鬧番佢死八公,算啦,低智商嘅井娃世界 正常人理唔掂的 :wah ...

就快加埋邊個應我,果個咪死八婆囉 所以,唔好話叻人,正常人都唔會理佢

水晶宮

mickeywinnie3 發表於 23-1-21 14:13
邊個網站啊?我淨係睇佢YouTube片好正全能藝人都接近完美嘅一個人
...

越來越鐘意佢

【母亲为了王嘉尔能就读国际学校,经常加班挣钱,辛苦到累倒】https://mbd.baidu.com/newspage/data/videoshare?nid=sv_9803002583399202762&uk=310lM_I42Roz5LvaKYS2JA&rawFrom=feed_video_landing

【王嘉尔世巡第三天舞台视频出来了!】https://mbd.baidu.com/newspage/data/videoshare?nid=sv_4459493436677388475&uk=310lM_I42Roz5LvaKYS2JA&rawFrom=feed_video_landing

伯爵府

牛年勳章

愛國家就係罪咁

其他國家既人都可以愛自己國家,點解中國香港人就唔得?

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

佢清晰既思維同敢言令我認識佢,依家日日聽佢d歌同u tube睇佢

珍珠宮

saltato 發表於 23-1-21 13:07
早一兩年已經開始留意佢,不過最近佢真係好矚目,勁火紅!亦因為佢嘅言論野咗好多低智嘅人攻擊佢。有陣時睇 ...

呢啲咪就係小學雞式鬧法,唔理係咪事實,總之就鬧咗先,以為咁樣就可打擊到人,Jackson根本唔care呢啲言論,班嘢無教養又只懂妒忌嘅人就是如此

侯爵府

s160656 發表於 23-1-21 14:25
愛國家就係罪咁

其他國家既人都可以愛自己國家,點解中國香港人就唔得? ...

美國為首嘅西方國家就係想靠分裂中國來阻止中國掘起

之前貿易戰美國已經輸咗,而家打緊科技同晶片戰,但長遠都應該係中國贏。打實戰如越戰同韓戰,幾廿年前大家軍力差咁遠都打唔贏中國,而家更加打唔過

所以而家係要攪到中國內戰來重挫中國嘅發展。2019暴亂暫時大陸壓住咗,但外國仍然會用文宣攪香港,咁就梗係唔俾香港人愛國啦

而家最危險係台灣。台積電搬哂去美國,嗰條菜而家將兵役延長,美國開始掌管台灣軍部同係咁俾武器,加埋不斷洗台灣人腦去中國化,其實係推緊台灣去戰爭邊沿

珍珠宮

tsewong 發表於 23-1-21 14:35
美國為首嘅西方國家就係想靠分裂中國來阻止中國掘起

之前貿易戰美國已經輸咗,而家打緊科技同晶片戰,但 ...

台灣人不知道菜婆將台灣人賣豬仔

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

珍珠宮

BK Milk勳章

mloved0210 發表於 23-1-21 13:21
...

你講得好啱

男爵府

人紅是非多,個個想博版面都走出嚟罵佢仆街黃秋生係其一

男爵府

kit2004 發表於 23-1-21 14:28
佢清晰既思維同敢言令我認識佢,依家日日聽佢d歌同u tube睇佢

小紅書其實會多啲佢嘅最新消息當然微博係最多

男爵府

由19年黑暴開始,我就已經發現好多人吾止低智,直頭係失智,包括我部分屋企人,到E+都仲醒

珍珠宮

回覆樓主:

LV今日宣佈Jackson為 全球代言人 House Ambassador, 不是亞太區,更加不是某個地區出席活動影兩張相嘅代言人,更更加不是去時裝show打個卡果種

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

loved    發表於 23-1-22 00:40
趙元嵩    發表於 23-1-21 20:39
alau2021    發表於 23-1-21 18:03

侯爵府

老翻太太 發表於 23-1-21 17:55
LV今日宣佈Jackson為 全球代言人 House Ambassador, 不是亞太區,更加不是某個地區出席活動影兩張相嘅代言 ...

曱甴有良知嘅要掉晒屋企LV、罷買LV

loved    發表於 23-1-22 00:40

首頁

尾頁

跳至