自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

頭先沙田上車,見有人落車,開始有幾個吉位,就走埋去坐啦!望一望啲位,有一個位有撻濕左既漬,一條長長地咁,係大髀隙個位嚟,我咪坐隔離乾淨果格,咁呢個濕左既位,其實枕住有人行埋嚟,但見到果撻漬就唔坐。應該就唔係M嚟,但真係濕住到我大埔落車佢都未乾哂,唔知係咩嚟 我無為意頭先落車既係咩人 去完街返屋企,衫褲真係要洗,因為搭車都唔知揩埋幾多污糟嘢

複式洋房

回覆樓主:

男爵府

goo_littlebb 發表於 23-1-23 23:37
頭先沙田上車,見有人落車,開始有幾個吉位,就走埋去坐啦!望一望啲位,有一個位有撻濕左既漬,一條長長地 ...

我見過好多次係巴士,小巴,地鐵的坐椅上有尿屎漬。
點解我咁肯定係尿屎漬,因為我見到起身嗰啲人個條褲係失禁的尿屎褲。

所以我除了小巴迫於無奈要坐之外,其他搭巴士和地鐵,我都係只會企,不會坐.

大宅

goo_littlebb 發表於 23-1-23 23:37
頭先沙田上車,見有人落車,開始有幾個吉位,就走埋去坐啦!望一望啲位,有一個位有撻濕左既漬,一條長長地 ...

之前有個茶哂染髮膏既女人專係地鐵瀨尿,當時fb/新聞都好人講。自此之後,我每次都會睇下張櫈和地下有無濕先至坐

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

yan_mum 發表於 23-1-24 00:05
點解我咁肯定係尿屎漬,因為我見到起身嗰啲人個條褲係 ...

點解佢地唔著條片出街

琥珀宮

不過我都見過一個女人兩次,身上好濃烈嘅臭味,兩次佢褲浪都係濕嘅

男爵府

vivibabyvivi 發表於 23-1-24 00:08
點解佢地唔著條片出街

好多老人家係唔着片㗎,尤其是啲阿伯

你哋坐車留意吓

我真係見過好多次

琥珀宮

yan_mum 發表於 23-1-24 00:10
好多老人家係唔着片㗎,尤其是啲阿伯

你哋坐車留意吓

未見過

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

Chenglc 發表於 23-1-24 00:07
之前有個茶哂染髮膏既女人專係地鐵瀨尿,當時fb/新聞都好人講。自此之後,我每次都會睇下張櫈和地下有無濕 ...

子爵府

回覆 goo_littlebb 的帖子

我又真係未見過,可能我時運高

子爵府

回覆樓主:

早期思覺失調,唔接受自己要用尿片

大宅

回覆樓主:

我見過幾次小朋友瀬尿係車既椅到
所以我去街衫全部一番屋企就換,如果有人去完我屋企,我會全屋抹過哂啲椅包括sofa,所以其實我唔鍾意招呼朋友黎

侯爵府

2024年龍年勳章

我都試過搭地鐵隔離坐位有一灘紅色血漬,每次停站好多人走埋嚟見到唔坐,後來有個男人見到,佢拿出紙巾周圍望,想了好耐,我示意幫佢抺,佢話唔洗就抹去血漬,不過佢繼續企,到下站的人就坐上去了。

伯爵府

2024年龍年勳章

Chenglc 發表於 23-1-24 00:07
之前有個茶哂染髮膏既女人專係地鐵瀨尿,當時fb/新聞都好人講。自此之後,我每次都會睇下張櫈和地下有無濕 ...

TKO名人尿姐

珍珠宮

一向出街坐過,回家都要沖涼換衫先坐
一係換衫先坐。
啲人踩過屎,或阿伯嘅痰,再腳踩上凳都有

大宅

yauchuchu 發表於 23-1-24 05:00
TKO名人尿姐

最近有傳尿姐搬咗去葵青區,因為果邊有疑似人物在巴士上尿尿

子爵府

yan_mum 發表於 23-1-24 00:05
點解我咁肯定係尿屎漬,因為我見到起身嗰啲人個條褲係 ...

地鐵每站都好短程,而且有廁所借,所以通常見漏M多,好少見屎尿,巴士長途車就驚D,耐不耐聽到忍吾到

珍珠宮

小菜豆 發表於 23-1-24 03:25
我都試過搭地鐵隔離坐位有一灘紅色血漬,每次停站好多人走埋嚟見到唔坐,後來有個男人見到,佢拿出紙巾周 ...

男的好好人

伯爵府

2024年龍年勳章

Chenglc 發表於 23-1-24 10:55
最近有傳尿姐搬咗去葵青區,因為果邊有疑似人物在巴士上尿尿

好癲呀佢

伯爵府

如果係我,連隔離個位都唔會坐

首頁

尾頁

跳至