自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

熱血金章

gloryglory13 發表於 23-5-17 01:40
佢話唔係親人又話乜嘢嬰靈,之後我話我冇小產冇落bb,佢就話打避孕針食避孕丸都可能會 ...

細胞都要計
如果男人去搵佢,咪話未出既精子都要計。嘩!千軍萬馬,真係一身債
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

gloryglory13 發表於 23-5-17 01:40
佢話唔係親人又話乜嘢嬰靈,之後我話我冇小產冇落bb,佢就話打避孕針食避孕丸都可能會 ...

咁趣緻 咁即係每個月女性排卵無受精隨月經排出都計 佢咁講大包圍喎,真係好神棍feel

珍珠宮

熱血勳章 玩具勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章 遊學勳章

toffeetong 發表於 23-5-17 01:47
細胞都要計
如果男人去搵佢,咪話未出既精子都要計。嘩!千軍萬馬,真係一身債
...

所以我O左咀⋯⋯咁佢又話d細胞都有生命會投胎,咁投胎又點會仲係嬰靈?同埋佢有天眼架嘛,d嬰靈點解會出現佢唔係會知架咩⋯⋯

珍珠宮

gloryglory13 發表於 23-5-17 01:46
我呢啲駁咀客會談三十分鈡已經dead air 我問佢跟住我個d係咪唔好既靈體佢又話唔係,我問佢咁 ...

衰豬,你駁到咁應棍佢點接落去

珍珠宮

gloryglory13 發表於 23-5-17 01:53
所以我O左咀⋯⋯咁佢又話d細胞都有生命會投胎,咁投胎又點會仲係嬰靈?同埋佢有天眼架嘛,d嬰靈點解會出現 ...

佢上節目話天眼睇到人哋幾世喎!

珍珠宮

toffeetong 發表於 23-5-17 01:47
細胞都要計
...

笑C

大宅

gloryglory13 發表於 23-5-17 01:53
所以我O左咀⋯⋯咁佢又話d細胞都有生命會投胎,咁投胎又點會仲係嬰靈?同埋佢有天眼架嘛,d嬰靈點解會出現 ...

咁搞笑

珍珠宮

熱血勳章 玩具勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章 遊學勳章

Gorgor0612 發表於 23-5-17 01:52
咁趣緻 咁即係每個月女性排卵無受精隨月經排出都計 佢咁講大 ...

單細胞唔計卦
$1600 當捐錢

珍珠宮

熱血金章

Gorgor0612 發表於 23-5-17 01:55

佢吹到自己up過乜,都唔記得
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

珍珠宮

Gorgor0612 發表於 23-5-17 01:53
衰豬,你駁到咁應棍佢點接落去

作為一個有求知欲既媽媽遇上不合理嘅銷售手法一定要問清問楚啊

珍珠宮

Gorgor0612 發表於 23-5-17 01:55

佢連我今世個d靈體都唔知點黎啦
佢話我有兩個b b(emoji),我女一個哥哥靈,
咁先引法起什麼細胞都係靈體既說法

跟手我話我離左婚架喎,會唔會係我女個biological father 唔要個d bb呀?佢又話都有可能係

之後我已經唔想再駁嘴了

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

gloryglory13 發表於 23-5-17 01:59

$1600 當捐錢

珍珠宮

不過最唔alright 既係佢居然唔知客人個service package 係乜要我開返個booking 續樣問先講少少

侯爵府

gloryglory13 發表於 23-5-17 01:32
(emoji)(emoji)(emoji)似似地
佢頭先話二萬幾

男爵府

gloryglory13 發表於 23-5-17 01:46
我呢啲駁咀客會談三十分鈡已經dead air 我問佢跟住我個d係咪唔好既靈體佢又話唔係,我問佢咁 ...

咁佢點回應飛蛾的事?爸爸係點?
我原本都book咗睇佢,但啱啱新年排到我,新年流流新開始,所以唔想聽到話有靈體跟住我之類,所以取消咗無去。
我之前朋友陪朋友去過,佢話個朋友有20-30隻靈體,個朋友都有比錢搞,但又唔覺做完有咩分別。

男爵府

honeyfamily@@ 發表於 23-5-17 03:00
我原本都book咗睇佢,但啱啱新年排到我,新年流流新開始,所以唔想聽到話 ...

咁多纏身,一早出事啦。你朋友咁都信,唔覺佢有法力

男爵府

yoko_hau 發表於 23-5-17 03:08
咁多纏身,一早出事啦。你朋友咁都信,唔覺佢有法力

我唔記得係咩字眼,但佢話類似沉睡咗(我唔記得佢點形容),唔十分影響你的靈體,佢都計,都要清埋,所以就有20,30隻咁多

男爵府

honeyfamily@@ 發表於 23-5-17 03:12
我唔記得係咩字眼,但佢話類似沉睡咗(我唔記得佢點形容),唔十分影響你的靈體,佢都計,都要清埋,所以就 ...

所以其實一去睇佢,實有你的問題要解決,預咗一萬,二萬蚊無走雞

禁止訪問

子爵府

2023年兔年勳章

honeyfamily@@ 發表於 23-5-17 03:00
我原本都book咗睇佢,但啱啱新年排到我,新年流流新開始,所以唔想聽到話 ...

20-30個靈體,每個1000蚊,佢咪好禾味

首頁
12345...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊