自由報料

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

劉珮珮 發表於 23-2-1 21:20
7日 18厘 上限10萬 好吸引
但冇講清楚係唔係先到先得 同冇講明限幾多客既

.
優惠名額有限,先到先得,額滿即止。如有任何爭議,中銀香港保留最終決定權

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

vivian0919 發表於 23-2-1 22:15
得7日咪$350?

係吖,重要存10萬,因18里是年里息...化番7天x 本金,存10万,7天最多賺$350

珍珠宮

connielamyee 發表於 23-2-1 23:48
係吖,重要存10萬,因17里是年里息...化番7天 x 本金,存10万,7年最多賺$350
...

唔夠350

10萬 x 0.18 x 7
---------------------

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 23-2-1 23:53
唔夠350

10萬 x 0.18 x 7

我係咁計:(100, 000本金 ×0.18里率 ÷12m ÷30d × 7d = 350息

珍珠宮

connielamyee 發表於 23-2-2 00:09
我係咁計:(100, 000本金 ×0.18里率 ÷12m ÷30d × 7d = 350息

那麼你一年只得360日

銀行唔會咁黎so 你呢

(jetso 的so音)

水晶宮

Candy_CHUNG_LAU 發表於 23-2-2 00:16
那麼你一年只得360日

銀行唔會咁黎so 你呢

我都按這條新聞咁計....先有7天賺$350 咋 实际係咪咁計,我唔知

中銀推出18厘短期港元定存優惠!7天賺$350 入場費1萬起 | U Lifestyle
https://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail/20004638?utm_source=app_share&utm_medium=share

水晶宮

connielamyee 發表於 23-2-2 00:29
我都按這條新聞咁計....先有7天賺$350 咋 实际係咪咁計,我唔知

中銀推出18厘短期港 ...

中銀香港推出電子利是及短期高息定存優惠,只要在1月18日起至2月5日期間,曾派發或接收中銀電子利是,即可享有7日18厘港元高息定存,極速賺約$350!另外,曾透過中銀手機銀行或BoC Pay派利是,即有機會中$8888現金獎!
https://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail/20004638?utm_source=website&utm_medium=copied_text,

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係咪一定要有中銀戶口才可享用這優惠?

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 23-2-1 23:45
.
優惠名額有限,先到先得,額滿即止。如有任何爭議,中銀香港保留最終決定權
...

咁要10/2 0000就快啲撳入去做?

別墅

2023年兔年勳章

回覆 Candy_CHUNG_LAU 的帖子

Thanks

大宅

好複雜下

珍珠宮

YuYuMother 發表於 23-2-2 08:30

寫手機銀行,是指 中國銀行 apps?
還是BoC pay apps ?
只有BoC pay app唔知做唔做到呢

珍珠宮

funbabyhk 發表於 23-2-2 09:54
寫手機銀行,是指 中國銀行 apps?
還是BoC pay apps ?
只有BoC pay app唔知做唔做到呢

係BOC銀行app
not BOC PAY

自助做定期當然要有銀行戶口同ebanking啦

珍珠宮

Candy_CHUNG_LAU 發表於 23-2-2 10:04
係BOC銀行app
not BOC PAY

水晶宮

不是,首先你要05/2 之前經BOC pay or 中銀手機銀行app 嘅派利是功能 派左利是比朋友先....跟住中銀10/2 先通知你有無份享用這优惠 ....我都唔知自己得唔得,已派利是

水晶宮

connielamyee 發表於 23-2-2 11:44
不是,首先你要05/2 之前經BOC pay or 中銀手機銀行app 嘅派利是功能 派左利是比朋友先....跟住中銀10/2 ...

吓?要等通知? 邊度有寫?

水晶宮

YuYuMother 發表於 23-2-2 11:45
吓?要等通知? 邊度有寫?

.上面JM quote

水晶宮

connielamyee 發表於 23-2-2 11:47
.上面JM quote
...

佢寫先到先得,冇話會通知你得唔得

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

要派利是先做到?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

網上開立定存都要等朝早九點先俾

首頁
12345...7

尾頁

跳至