自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

peggyting 發表於 23-2-3 22:34
我屋企仲有十幾支牙膏,次次見送咁多嘢又買,呢排已經忍手了

我都係呀。 不過真係好快用完。

不過我都開始忍手喇
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

換得多會停吓,冇人用的會送比人。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Edithcsm 發表於 23-2-3 22:35
我都有唔少 ,不過我多數會即用

我唔知做嘜。次次都睇多過用。

以前好鍾意換刀。但用嚟用去都仲用緊自己買果把。

翡翠宮

waic 發表於 23-2-3 22:38
全部好靚喎,反正唔用,唔好開做收藏品啦,可能第日好值錢
...

我都係咁諗。有時覺得自己好變態。

子爵府

2024年龍年勳章

大少拉 發表於 23-2-3 22:10
居然~摷哂多年來,萬寧,百佳同7仔,買滿幾錢會送嘅贈品/加錢換嘅物品出嚟。會係咁多。仲要用都無用過。 ...

好多呀!!
我都有幾張被未開黎用

翡翠宮

DDKK 發表於 23-2-3 22:35
Hello kitty 最尾呢個靚喎

呢個?
attach0/tmp/phpzW2MlT

翡翠宮

至愛朱古力 發表於 23-2-3 22:41
你屋企好大呀?咁多收藏品。我以前都好鍾意換埋一堆野,當越儲越多,放係屋企唔知仲咩既時候,我把心一橫放 ...

唔大呀。 但最有位攝下攝下咁囉。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

大少拉 發表於 23-2-3 22:35
我今次7仔好叻。換咗一個咁大把。

記得曾經有個木蓋卡通玻璃兜仔想換
想換黎裝零食
不過好快俾人換曬
通常想換既都唔會換到

子爵府

2024年龍年勳章

我已經成年冇買牙膏
因為之前買太多,見到多贈品就買買買

翡翠宮

kitbebe 發表於 23-2-3 22:44
換得多會停吓,冇人用的會送比人。

我有好多都響自己條邨嘅fb ,free咗出去。 但有時free都會好谷氣。可以有人會話過條馬路都話遠。

大宅

大少拉 發表於 23-2-3 22:46
呢個?

係呀~係咪康寧?幾大個?

翡翠宮

圍威喂 發表於 23-2-3 22:46
好多呀!!
我都有幾張被未開黎用

我都係呀!萬寧被仔幾張都無開。

snoopy果張就百佳買雀巢咖啡加錢換。又係未開嚟用

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

我都試過買好多
日本旅行又買
特價又買、有野送又買
跟住用到好幾支過期都未開
唔敢再買了
用曬先一、兩支買算

翡翠宮

DDKK 發表於 23-2-3 22:50
係呀~係咪康寧?幾大個?

我唔知係咪康寧呀! 幾年前響7仔買過年禮盒送。即好似今年果個咁,買滿$188送。

呢個比今年果個細dd. 實際唔知幾多cm.

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

可惜唔用高x潔多贈品送,賣出去

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

翡翠宮

littlefunpig 發表於 23-2-3 22:47
記得曾經有個木蓋卡通玻璃兜仔想換
想換黎裝零食
不過好快俾人換曬

好耐之前嘅事?以前可以儲印花換。我就換得多。

但依家要儲印花再加錢(金額都唔少)我就少換咗喇。

男爵府

回覆樓主:

見到都頭暈

禁止訪問

翡翠宮

littlefunpig 發表於 23-2-3 22:51
我都試過買好多
日本旅行又買
特價又買、有野送又買

牙膏?我以前唔會留意牙膏贈品。 但有次發覺佢真係好鬼多贈品時。就開始留意。

但其實我果個贈品。多數係萬寧188/99時送嘅多。

首頁
12345...13

尾頁

跳至