親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

szeching 發表於 23-3-16 18:58
謝謝回覆!我已經睇到你之前嘅講解,大概我都明白了!
上文提到買fast pass 一定要用信用卡,咁你電話會用 ...

我之前睇人地分享話樂園入面客服中心都可以買 但唔肯定 我用apps 經信用卡買
要收sms 驗證碼過數 (我估視乎唔同銀行既信用卡)所以我用csl 7日漫遊 ,當時做緊$97/7日

複式洋房

回覆樓主:

朋友訂咗呢間
Lavista TokyoBay
新開好靚,有溫泉浴
幾年冇去
好多新酒店
選擇困難

東京新酒店36間 1分鐘到車站/日式旅館/露天溫泉/無印風 最多6人入住
https://imtravelholic.com/japan_travel/861/

Skytree1000    發表於 23-3-23 09:42

大宅

mechu 發表於 23-3-16 19:27
我之前睇人地分享話樂園入面客服中心都可以買 但唔肯定 我用apps 經信用卡買
要收sms 驗證碼過數 (我估視 ...
謝謝你呀!你的資料對我很有用

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mechu 發表於 23-3-16 11:29
咁sea 好似岩啲 你可以上東迪官網睇下啲game 先決定!
Dpa 用credit card 買 1500-2000yen 一人
你亦都可 ...

請問係咪全部DPA 一定要入園後先可以買?
咁係咪入之前只係買定入場票? (係咪一定係官網買先得? 去其他如klook 果d 會唔會有唔同?)
有冇其他入園之前要買 or 準備 ?

麻煩晒 !

子爵府

愛德華一世 發表於 23-3-22 15:06
請問係咪全部DPA 一定要入園後先可以買?
咁係咪入之前只係買定入場票? (係咪一定係官網買先得? 去其他如k ...

係呀,DPA入咗園先可以買
我係官網買門票 但klook 都多人買,果時我買日元兌5.3左右 所以覺得官網買抵啲

之前冇咩野要買呀 但買DPA 要留意用信用卡過數 要收SMS 驗證碼的話 買日本上網卡收唔到SMS 我就用返csl 個七日漫遊plan

同埋買DPA 係只可以先買一個game 隔一個鐘後先可以買第二個 所以一般買左最想玩果個先 免得一個鐘後冇晒或者時間去到好後

伯爵府

瑩瑩老豆 發表於 23-2-20 16:59
係好貴, 最近買左張ANA 3月去, 8月返要$6000.
等下遲D有冇做暑價特價
留5 個月? 咁好抵喎你張機票

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我昨晚買左Harry potter入場卷,下午入到冇買,最後半夜都係決定買左先,早買早安心

見佢官網暑假好多星期六日都開始賣晒,我就專登揀平日去

大宅

2024勳章

回覆 mechu 的帖子

你講得啱, IKSPIARI啲食店, 大多是22:30關門.

呢個網頁上, IKSPIARI 有幾十間餐廳揀.

Western/Italian | IKSPIARI

IKSPIARI系我屋企附近, 我每個禮拜都去. 我都想多啲遊客去, 不然啲鋪頭無生意摺埋, 我周未便少了一個聚腳點.

Skytree1000    發表於 23-3-23 14:39

王國會長

王國會長

阿囡過去讀書.

Skytree1000 發表於 23-3-23 09:45
留5 個月? 咁好抵喎你張機票

Skytree1000    發表於 23-3-23 14:39

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Lqueenie 發表於 23-3-23 11:08
我昨晚買左Harry potter入場卷,下午入到冇買,最後半夜都係決定買左先,早買早安心

見佢官網暑假好多星期 ...

我今日都買咗

大宅

mechu 發表於 23-3-22 23:04
我係官網買門票 但klook 都多人買,果時我買日元兌5.3左右 所以覺得官網買抵啲

請問在APP 買DPA 用的信用卡是否可以唔同在官網買門票的信用卡?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

ztip 發表於 23-3-23 17:05
我今日都買咗

本身想等kkday klook嗰d睇下有冇優惠,但諗諗下都係早d比錢

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Lqueenie 發表於 23-3-23 18:09
本身想等kkday klook嗰d睇下有冇優惠,但諗諗下都係早d比錢

我都係呀!見佢哋兩間都未有得賣,所以都即刻上網買,好期待

子爵府

PamelaLi0399 發表於 23-3-23 17:55
請問在APP 買DPA 用的信用卡是否可以唔同在官網買門票的信用卡?

我諗應該可以
因為我買門票同埋有book 酒店 已有我紀錄
所以買DPA 已經有晒payment 資料 冇再重新入過

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mechu 發表於 23-3-22 23:04

唔該晒

男爵府

mechu 發表於 23-3-23 22:05
我諗應該可以

大宅

mechu 發表於 23-3-23 22:05
我諗應該可以
唔該晒