自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

irisf 發表於 23-2-21 14:33
回覆 irisf 的帖子

為何沒人規管?繼續給騙徒用這些方法騙人?

男爵府

光天化日之下,這些騙人讯息竟可無日無之通街泛濫而又無人管,叫市民怎算好?應嚴禁這些讯息随便傳送給人

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我都收到

男爵府

我收到後delete 兼舉報。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

我收過2 次, 都係即report & deleted, 跟住無再收過

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

irisf 發表於 23-2-22 21:48
光天化日之下,這些騙人讯息竟可無日無之通街泛濫而又無人管,叫市民怎算好?應嚴禁這些讯息随便傳送給人 ...

今日我收到呢啲
attach0/tmp/phpCHHgT1
attach1/tmp/phpNWUgiu
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至