自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

响共同交通公具可能都會戴多一兩日口罩睇定D先! 好怕人咳 但要打斑同買唇膏先

la_source    發表於 23-2-28 12:16

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我都想去打班! 3年喇要搞搞佢! 有無推介?!

珍珠宮

Ryanma 發表於 23-2-28 11:49

唔啦!費時比人話係打手

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我今日就係去左打疣

珍珠宮

維尼仔 發表於 23-2-28 12:02
我今日就係去左打疣

至醒係你

珍珠宮

回覆樓主:

打斑唔係幾時都得咩

侯爵府

Ryanma 發表於 23-2-28 11:49

打完,過幾個月又生,沒完沒了

男爵府

維尼仔 發表於 23-2-28 12:02
我今日就係去左打疣

我上星期打左,乾淨哂

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我都想話雖然依幾年戴口罩,但啲斑係多左
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 陪月勳章

但係 打完斑都係要帶口罩

珍珠宮

namnamnamlolo 發表於 23-2-28 12:03
打斑唔係幾時都得咩

戴住口罩又少出街聚會,自己疏於打理懶得去打者,宜家要真面目見人仲唔拿拿臨一

男爵府

esmehouse 發表於 23-2-28 12:09
我都想話雖然依幾年戴口罩,但啲斑係多左
係咪少搽防曬?

珍珠宮

peepee 發表於 23-2-28 12:09
我上星期打左,乾淨哂

咁快手

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

jayso0911 發表於 23-2-28 12:14
係咪少搽防曬?
日日都有搽
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珊瑚宮

回覆樓主:

零斑, 無呢個需要

翡翠宮

lingluk1306 發表於 23-2-28 12:08
打完,過幾個月又生,沒完沒了

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我仲想有口罩,打完斑最樣衰果時可以遮一遮
估唔到咁多人會除罩至book打斑?

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

都唔知幾耐無剃兔鬚了
不過白兔都唔會除罩
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

大宅

大家都開始扮靚靚

大宅

成3年冇搽唇膏,都估到差唔多解除口罩令,不過估唔到咁快,上星期已經去買定2支唇膏

首頁

尾頁

跳至