自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

藴藴 發表於 23-2-28 19:54
死得太慘啦,我最近都唔係好敢睇新聞希望惡人有惡報,一諗起萬一告唔入/輕判,個心就拿住,萬一放出 ...

我都好希望班賤人罪有應得

瑪瑙宮

Pigpigzhu 發表於 23-2-28 21:41
白頭人送黑頭人,個心真係痛到無法言語,Bk有人好涼薄話五姊當個女係搖$樹,推佢入豪門,我想話啲人格局眼界真 ...

什么是T水龙头

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

mickeyeva 發表於 23-2-28 19:42
最細個小朋友得3歲,已無媽媽!

希望佢個囡沉冤得雪,兇手盡快成罪
日本の平安を祈ります

大宅

fayefa 發表於 23-2-28 22:35
最重要係要班人渣殺人家族坐一世監吖,如果真係坐十年八年,條氣真係唔順 一諗起什麼疑點歸於被告 ...

如果真係告唔入,我諗會對社會造成極大影響……
以後啲人殺咗人照辦煮碗咁做就可以神仙過海了…………

珍珠宮

回覆樓主:

好慘

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都忍唔住

大宅

losttoa 發表於 23-2-28 21:04
佢哋有錢有法律朋友,應該攪完遺產承辦人就會去釘佢契,佢哋有錢打官司,放長時間打,個間屋好有可能拎得 ...

係就好,聽到好開心,班禽獸不如嘅魔鬼,得到生不如死嘅果。
3個大男人竟然對一個嬌小玲瓏,手無寸鐵女子這樣撕殺,真係人神共憤,我好嬲

大宅

順風順水 發表於 23-3-1 01:23
係就好,聽到好開心,班禽獸不如嘅魔鬼,得到生不如死嘅果。
3個大男人竟然對一個嬌小玲瓏,手無寸鐵女子 ...

重有知情不報,所論人嘅媽,比同幫兇一樣,快落地獄,輪迴多次,被殺10萬次都還唔番。

大宅

回覆樓主:

冇腦嘅一家,得不償失,害人累已,我心很憤怒

子爵府

mcs74 發表於 23-2-28 20:48
主要係死得咁慘,仲要係比大家關係咁好ge成家謀殺,全世界ge人ge心都應該無人接受到
Chris雖然無喊無發言, ...

好多時突發性壓力,唔係即時釋放、表達到情緒,有機會抑鬱困擾經年

唉……四個稚子

伯爵府

arale1668 發表於 23-2-28 20:07
死者清洪大狀契仔friend
應該師法界唔會有人包庇果家魔鬼

希望其他界別都唔會包庇佢哋。魔鬼62之前咁都甩到2單嘢,呢單如果咁都甩到謀殺的話,就真係天冇眼。

珍珠宮

畀面勳章

ozoz 發表於 23-3-1 04:03
希望其他界別都唔會包庇佢哋。魔鬼62之前咁都甩到2單嘢,呢單如果咁都甩到謀殺的話,就真係天冇眼。
...

希望亡者在天之靈令佢自爆審判成功。

首頁

尾頁

跳至