潮流時尚

跳至
[手袋] B25問題  

首頁
12345...7

尾頁

公爵府

大家好,我有响度刨書做功課,但新入抗仍然有D嘢想請教大家,謝謝

我配了1:2多DD,中間出過一個NQB,袋價不包含在1:2裏面。SA通知我可以申請第一個QB B25了,問我要咩色?我話第一隻,想等自己鍾意嘅色,希望要大象灰金扣。

然後佢話可能要等好耐…唔知幾耐…少貨…下删100字……。總之就話冇貨,唔知要等幾耐啦。

我就諗係咪我唔夠數唔夠人爭?係咪應該落去加碼,買多少少,先有機會?

佢有叫我俾多幾個色佢,我知佢難做的。但對我來說,個袋唔係平,真係想出一個自己喜歡的,唔想夾硬要其他色。你哋覺得我係咪唔好咁心急,應該死等一排先?

謝謝大家。

伯爵府

回覆樓主:

第一個qb要b25, 仲要大象灰金扣,應該要配多少少

大宅

聽落SA都想幫到你,唔想你盲目高配最後空歡喜。
啱色啱皮啱扣啱Size,係要夾到好多元數才出現。
如果只靠買多少少,奇蹟都未必在你預算時間出現。
不如考慮啱配,再比幾個色SA幫你,可能等的時間唔駛咁長呢?

公爵府

奇奇媽媽 發表於 23-3-9 08:42
第一個qb要b25, 仲要大象灰金扣,應該要配多少少

其實如果sa有暗示,話須要再加配多少少(3幾萬),我都ok嘅。但如果要配大多,可能我就放棄了。寧願留返D錢去配下個QB。

公爵府

queenie1012 發表於 23-3-9 08:50
聽落SA都想幫到你,唔想你盲目高配最後空歡喜。
啱色啱皮啱扣啱Size,係要夾到好多元數才出現。
如果只靠買 ...

多謝你,我就係想聽多D唔同意見,等我唔好咁執著於一個色。

我尋晚都look小紅書都look好夜,睇吓仲有乜色係ok的。老實講,睇來睇去,而自己又鍾意的,都係大熱色,例如金金,Chai金,我再俾呢D色佢,佢都可能會話冇貨…

大宅

大家同感,我都在等湊B中。
上年10月已夠數,等黑色。。。
直至今個月都未消息,中間有過K28黑金,無要(因為唔啱皮)。

SA強調夠數好唔好高配,唯有再等。

珍珠宮

好媽媽勳章

我覺得色真係好個人,有人好堅持,但我自己就open 啲。你見隔離post好多人要配到好高好高,你1:2而家來講算唔錯,俾我我會開多啲色,其實H嘅顏色係好靚(好似另一個post杏仁綠咁),試吓其他色可能有驚喜。

公爵府

queenie1012 發表於 23-3-9 09:51
直至今個月都未消息,中間有過K28黑金,無要(因 ...

咁你都等咗半年了,我有時諗,呢D大熱色,多人要,應該會多貨先啱,只係可能好多人排緊,俾咗D高配嘅人先,所以正常配的遲遲都未等到…(純粹係我諗咋)

咁你等袋中,仲有冇落店買吓嘢?我想問如果我而家等袋中,落去買嘢,條數會係計下一個袋?定點?

伯爵府

BGCOME08 發表於 23-3-9 08:24
大家好,我有响度刨書做功課,但新入抗仍然有D嘢想請教大家,謝謝

我配了1:2多DD,中間出過一個NQ ...

特定色特定扣我相信要比d耐性

公爵府

blackypurin 發表於 23-3-9 10:05
我覺得色真係好個人,有人好堅持,但我自己就open 啲。你見隔離post好多人要配到好高好高,你1:2而家來講算 ...

多謝你意見,其實我性格係幾執著,鍾意起果樣嘢上黎,就獨獨鍾意果一樣…。我而家催眠緊我自己對其他色感興趣

公爵府

tarejackie 發表於 23-3-9 10:09
特定色特定扣我相信要比d耐性

等得耐唔緊要,如果佢話等一年實有,我都等。但我聽我sa口敏,佢不停話唔知幾耐,可能好耐,好似等都唔會有咁喎…唔知我有冇會錯意…

伯爵府

BGCOME08 發表於 23-3-9 09:32
多謝你,我就係想聽多D唔同意見,等我唔好咁執著於一個色。

我尋晚都look小紅書都look好夜,睇吓仲有乜色 ...

Chai都難

公爵府

奇奇媽媽 發表於 23-3-9 10:46
Chai都難

一關過一關,過到申請B25呢關,就過唔到想要嘅色。

大宅

回覆 BGCOME08 的帖子

以我所知就不會計落下一個袋,所以繼續買落去係會變成高配。不過就有機會快啲出到你想要嘅色

大宅

等特定顏色同扣係好需要耐性同運氣

大宅

完全明白樓主感受, 但灰金真係太多人等, 殺出一D唔介意超高配的大客, 普通人又跑輸...
建議畀多d options SA, H真心好多靚色
灰白tone (雖然可能更難), Chai, D0, Bleu Lin, Vert Amande 都好美

伯爵府

BGCOME08 發表於 23-3-9 10:28
等得耐唔緊要,如果佢話等一年實有,我都等。但我聽我sa口敏,佢不停話唔知幾耐,可能好耐,好似等都唔會 ...

咁既然等一年都唔介意,你咪同佢講只係想要呢個spec, 等一年都得,睇吓佢點講
有d客覺得等一個月已經好耐嘛
SA都唔係太中意欠客太耐,所以咪會叫人比多啲options

大宅

你有冇睇過8F?相對冇大象灰咁普遍

大宅

lhchan93 發表於 23-3-9 11:27

你有冇睇過8F?相對冇大象灰咁普遍

好奇問8F 仲有冇出?我係鍾意8F >> etoupe, 但小紅書話 0L replace 咗8F?

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

queenie1012 發表於 23-3-9 09:51
直至今個月都未消息,中間有過K28黑金,無要(因 ...

配比只有越來越高,建議如果你對顏色堅持一路等一路少少的買

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊