潮流時尚

跳至
[手袋] B25問題  

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

BGCOME08 發表於 23-3-9 10:07
咁你都等咗半年了,我有時諗,呢D大熱色,多人要,應該會多貨先啱,只係可能好多人排緊,俾咗D高配嘅人先 ...

H唔會因為隻色大熱而特別做多
work hard PLAY hard

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

BGCOME08 發表於 23-3-9 10:25
多謝你意見,其實我性格係幾執著,鍾意起果樣嘢上黎,就獨獨鍾意果一樣…。我而家催眠緊我自己對其他色感 ...

如果你同時執著spec和配額和明確出袋日期,可以坦白講你要轉念才可以買H買得開心.

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

katie_f588 發表於 23-3-9 11:51
好奇問8F 仲有冇出?我係鍾意8F >> etoupe, 但小紅書話 0L replace 咗8F?

半seasonal

想出袋易,就要出返大貨內的spec.

大宅

BGCOME08 發表於 23-3-9 08:24
大家好,我有响度刨書做功課,但新入抗仍然有D嘢想請教大家,謝謝

我配了1:2多DD,中間出過一個NQ ...

三年前入坑,同你一想一心只想要大象灰金扣b25,但都仲未岀到

已放棄了

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

Hermes 101可以參考下

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

icecreaming 發表於 23-3-9 12:22
三年前入坑,同你一想一心只想要大象灰金扣b25,但都仲未岀到

已放棄了

買在三年,可以試啦

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

tarejackie 發表於 23-3-9 11:24
咁既然等一年都唔介意,你咪同佢講只係想要呢個spec, 等一年都得,睇吓佢點講
有d客覺得等一個月已經好耐 ...

溫馨提示,有D店spend係會過期的,一定要問返自己sa.

大宅

jenniferK 發表於 23-3-9 12:23
買在三年,可以試啦

買咗三年,就會覺得有好多色都靚過大象灰金,Jm有無同感

大宅

我都等緊灰系內縫嘅B25, 上星期拒絕咗隻黑色玫瑰金扣外縫… 之後SA一直都冇覆我message… 都唔知點算!

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

icecreaming 發表於 23-3-9 12:27
買咗三年,就會覺得有好多色都靚過大象灰金,Jm有無同感

我一隻大象灰的item都冇
因為我用呢隻色唔靚

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

Jmachi 發表於 23-3-9 12:28
我都等緊灰系內縫嘅B25, 上星期拒絕咗隻黑色玫瑰金扣外縫… 之後SA一直都冇覆我message… 都唔 ...

近排冇人like黑包,金包
一致追茶和灰

大宅

回覆 katie_f588 的帖子

我出了呀! 正野呀, 高冷 高級
不過呢期係0L多D

大宅

jenniferK 發表於 23-3-9 12:32
近排冇人like黑包,金包
一致追茶和灰

之前出k28時已經想要灰系,都已接咗隻黑金… 宜家又黑金仲外縫,真係接唔住 不過佢唔覆message, 唔知係咪嬲…

男爵府

我都排緊,我SA都係叫我比多啲選擇,但我睇咗啲圖片,我都係想要金金同珍珠灰,其實灰系偏淺,除咗珍珠灰,仲有無其他淺灰系列?

大宅

悅甜mama 發表於 23-3-9 12:43
我都排緊,我SA都係叫我比多啲選擇,但我睇咗啲圖片,我都係想要金金同珍珠灰,其實灰系偏淺,除咗珍珠灰, ...

斑鳩灰

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

Jmachi 發表於 23-3-9 12:40
之前出k28時已經想要灰系,都已接咗隻黑金… 宜家又黑金仲外縫,真係接唔住 不過佢唔覆messag ...

咁你有黑唔take好正常, sa要落力D, 佢可能有結果先update你.

新出灰系偏淺灰,唔介意淺色可以叫sa留意.

大宅

jenniferK 發表於 23-3-9 12:50
咁你有黑唔take好正常, sa要落力D, 佢可能有結果先update你.

新出灰系偏淺灰,唔介意淺色可以叫sa留意.

希望係. 之前K28黑色,佢話嗰個已經係我最好嘅選擇. 今次冇咁講又冇覆,希望佢真係幫我等.

其實淺灰色都好靚,不過真係好擔心,好易污糟

男爵府

回覆 icecreaming 的帖子

請問有無接受其他offer?

男爵府

畀面勳章

BGCOME08 發表於 23-3-9 09:32
多謝你,我就係想聽多D唔同意見,等我唔好咁執著於一個色。

我尋晚都look小紅書都look好夜,睇吓仲有乜色 ...

其實你可以照比其他色個sa睇吓佢點講,同埋灰色系有啲都靚架,好似0L、8F…除非你只諗住買一個可以收手,相信入得H好難脫坑
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

大宅

jenniferK 發表於 23-3-9 12:25
溫馨提示,有D店spend係會過期的,一定要問返自己sa.

路過想請教下,可以點樣問SA呢啲問題呢?因為聽你地講好多SA都唔承認有配貨呢回事,咁可以點樣唔提「配貨」但又可以問到「仲差幾多spending」「出個袋扣幾多spending 」「spending 幾時過期」呢啲? 因為有儲spending呢個動作 其實咪即係代表有配貨呢回事

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊