自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我尋日由朝早8點睇到夜晚1點
先睇完15集
實在頂唔到
留返最後一集今朝睇

子爵府

LedTV 發表於 23-3-14 23:55
我尋日由朝早8點睇到夜晚1點
先睇完15集
實在頂唔到

咁依家睇咗最後果集未?我就係一次過煲曬,太眼訓,所以錯過好多detail位,呢兩日就再返煲

男爵府

singdream 發表於 23-3-14 22:56
係囉,個醫生好慘,之前已被佢丟低過一次,然後報完仇仲要走去死,係完全無理過佢感受,非常自私。
個阿媽 ...

上季頭果幾集,仲有疑似鋪排過有個成日要朱醫生買咖啡從病房走出來周圍行的男病人,我一心以為佢同殺人犯和朱父之死之間會有過什麼故事添

翡翠宮

健康的我 發表於 23-3-14 12:35
你有無 認真睇?

京蘭係經濟困難,先留係宰俊鋪頭幫佢地打工,佢既住屋到後期搬去考試院都睇得出 ...

其實好多都係好明顯,唔知點解啲人係要畫公仔畫出腸先得。 咁 女院長天台出現就真係劇情需要。

珍珠宮

回覆樓主:

睇得好爽 反而前夫果套小兒子好麻麻,只睇爺爺,最後個尾又爛晒

用戶要求終止服務

回覆 canies 的帖子

係呀好多都好明顯 不過我估其他jm可能太忙或者一路做家務一路睇 或者捱夜睇所以唔係好記得啲劇情或者未睇清啫

用戶要求終止服務

回覆 ff7477 的帖子
另一位jm第一句咪覆咗你「唔係」,你嘅睇法唔啱囉。我都係喺度發表我嘅睇法 有啲人唔明 叫佢睇得透徹啲睇多幾次就明係 你自己無啦啦無聊先撩者賤串人先 你先至係扮專家嗰個

用戶要求終止服務

我估呢度好多人捱夜一次過追晒咁多集 所以冇太認真睇完或者唔記得 我都有答返其他會員嘅問題(如我識)。然後有個樹熊icon條友話我特登喺度扮專家,突然串我,先撩者賤又唔認

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

幪面超人 發表於 23-3-13 11:12
因為房東個囝死後, 房東想在漢江自殺, 禁岩宋妹又係到自殺, 互相救對方放棄自殺
...

雖然係咁講,我覺得反而似房東見宋自殺而專登落水咁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

babyf 發表於 23-3-14 14:55
阿女係阿豬媽的軟肋,女二都知,阿豬媽同女一無理咁遲先醒覺。
綠帽男同女二唔係真心恩愛,係家族利益婚姻,所 ...

又咁講,如果係咁,兩母女一早搬走就解決了

囚犯可以寄信,男主阿媽唔知佢寄畀個仔(後來先知),但唔明男主覺得困擾到要去睇心理醫生都仲要睇男犯既信,次次睇完都痛哭,咁佢唔好賴心理醫生醫唔好佢啦,佢自己要加重自己病情

大宅

2023年兔年勳章

健康的我 發表於 23-3-15 10:55
另一位jm第一句咪覆咗你「唔係」,你嘅睇法唔啱囉。我都係喺度發表我嘅睇法 有啲人唔明 ...

有分啱唔啱?你編劇?大家睇法唔同啫,唔明就係唔明,睇多幾次都係唔明㗎啦,好似D專家話神棍當時應該真係見到死者一樣,我睇法根本係女主安排叫神棍做場戲嚇魔女,撞車嗰晚女主已經搵左神棍要協佢啦!學D專家話畫公仔唔駛畫出腸呀!睇透?笑死

大宅

2023年兔年勳章

健康的我 發表於 23-3-15 10:59

我估呢度好多人捱夜一次過追晒咁多集 所以冇太認真睇完或者唔記得 我都有答返 ...

嘩!轉哂口風,唔係一開始就話人睇唔透就唔好亂評咩!

用戶要求終止服務

我有邊一句叫人唔好亂評,麻煩你quote出嚟我係話呢度有jm冇認真睇啲場口,明明已經好明顯zoom大。有其他兩位jm都認同我架,佢哋都話明明好明顯,但呢度有人無認真睇而話套劇含糊。本身呢個page傾得好融洽,係你喺度先撩者賤,無啦啦串人話我「扮專家」,結果你自己啲解說真係…..係你無啦啦串人先搞彎個post。

公爵府

睇晒了,睇到心都爽晒
特別係佢對付阿媽,好高招

男爵府

vivi_C 發表於 23-3-14 13:11
食咗隻死貓喇喎

原來係京蘭殺!京蘭同女一原來學生時期friend過,但京為咗自保離棄女一,另外女二同有錢仔個女應該遺傳二個欺凌人性格,冇理由咁善良,女二都同女二媽性格相似啦!可能河渡領湊佢多會好d?

用戶要求終止服務

嘩~~ 原來你都知咩叫睇法唔同,我一開始都係講我嘅睇法,有人唔明我咪講自己嘅解說,叫人睇多幾次留意囉,咁你一開始又串我話我解說得唔夠「透」。咁雙重標準呀你?!
你自己喺度講解就叫做睇法唔同;我喺度講解就要俾你串?
雙標得你!

大宅

2023年兔年勳章

健康的我 發表於 23-3-15 12:57

我有邊一句叫人唔好亂評,麻煩你quote出嚟我係話呢度有jm冇認真睇啲場口,明 ...

唔駛我提,有興趣知嘅會自己搜尋你寫過嘅嘢,最緊要係D人唔好心虛改返就得

用戶要求終止服務

冇分啱唔啱,只不過另一個JM已經反駁同解釋咗你嘅講法唔係最正路。 你都識講個個人睇法唔同,咁你一開始串我留言做乜鬼啊?!先撩者賤

大宅

2023年兔年勳章

健康的我 發表於 23-3-15 13:03

冇分啱唔啱,只不過另一個JM已經反駁同解釋咗你嘅講法唔係最正路。 你都識講個個人睇 ...

我都係唔認同你睇得透,係你一輪咀要我比回應你咪比囉!唔記得返查一下

用戶要求終止服務

同你呢啲人講嘢都嘥氣,我寫完我對劇集嘅見解,有啲人冇留意某啲場口,我叫人睇多幾次睇透徹啲,首尾呼應就明。你條友無端端走出嚟Judge我打既野,結果你自己打嘅嘢咪又係成篇xx 到我串番你打既野,你就話呢啲係我個人諗法個人見解咋嘛。 人人喺度打嘅嘢都係個人見解啦。

首頁

尾頁

跳至