自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

伯爵府

一早返去,去左新場,萬象食家,(名不虛傳,真係吃貨天地,咖啡店都成十間,真係好鬼啱hea)我就隨便搵左間陶記飲茶,頂下肚先,再去人民公園睇花。唔知係咪太陽太猛,有啲花都燶燶地邊,不過真係好香,係門口都花香撲鼻!行開東門果頭可以去行返個圈嘅,不過10點後或周末真係唔好喇!人山人海!
attach1/tmp/phpATGXfQ
attach2/tmp/phpwtKsvs
attach3/tmp/phpwBQoL4
attach4/tmp/phpScYT1G
attach5/tmp/phpUxmVij
attach6/tmp/phpid3uAV
attach7/tmp/php0s2wSx
attach8/tmp/php45AWaa
attach9/tmp/phpOe1TtM

edhepp    發表於 23-3-10 18:37
一罐可樂    發表於 23-3-10 18:29

伯爵府

回覆樓主:

睇完返返去萬象食家飲嘢休息下
attach1/tmp/php1t1GXg
attach2/tmp/phpfqE1LI
attach3/tmp/phpXliFAa
attach4/tmp/phpNu8upC
attach5/tmp/phpRM9we4
attach6/tmp/phpXhwJ3v
attach7/tmp/phpJY76SX

伯爵府

回覆樓主:

最後去埋石廈食螺絲粉,滿足晒!呢間微辣都辣到流鼻水,啱重口味嘅你,下午三點都排成咁,好鬼誇張!味道係好食,但話要排好耐就唔好喇!經過就試下啦!
之前去長沙玩食過湖南粉同蔥油粑粑感覺唔錯,見呢間有得食,又試下先,深圳好多分店,行開見到買個食下都唔錯,蔥油粑粑先三蚊一個,外脆內軟!

attach1_sign/tmp/phpNh79A3
attach2_sign/tmp/phpMhKwd5
attach3_sign/tmp/phpti2aQ6
attach4_sign/tmp/php0J7at8
attach5/tmp/phpPYCr69
attach6/tmp/phpkSJ4Jb
attach7/tmp/phpJBR0nd
attach8/tmp/phpMWpc2e

一罐可樂    發表於 23-3-10 18:30
la_source    發表於 23-3-10 17:45

水晶宮

回覆樓主:

D花好靚

大宅

引起到我好想去,真係可惡

珍珠宮

回覆樓主:

我覺得香港被比下去了
大陸發展真係快過火箭

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

多謝樓主分享

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

回覆樓主:

地方又大,人又少,十分舒適
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

睇完情緒好激動

30051273    發表於 23-3-10 18:32

伯爵府

回覆 vivibabyvivi 的帖子

我認係我嘅錯

水晶宮

2024年龍年勳章

媽媽YAN 發表於 23-3-10 16:56
一早返去,去左新場,萬象食家,(名不虛傳,真係吃貨天地,咖啡店都成十間,真係好鬼啱hea)我就隨便搵左間 ...

標題點解會寫慎入又會引起情緒問題?
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

別墅

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

好似好正
我下次去試下先

伯爵府

回覆 mln 的帖子

要接受現實,唔好怕衰,多啲學人學習,希望香港嘅人努力啦。

水晶宮

2024勳章

最後去埋石廈食螺絲粉,滿足晒!呢間微辣都辣到流鼻水,啱重口味嘅你,下午三點都排成咁,好鬼誇 ...

實體店啲螺螄粉比淘返黎嘅好食N倍

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

一早返去,去左新場,萬象食家,(名不虛傳,真係吃貨天地,咖啡店都成十間,真係好鬼啱hea)我就隨便搵左間 ...
萬象係咪溜冰場果個商場?

伯爵府

回覆 Rita 的帖子

明就明囉

伯爵府

回覆 D..D 的帖子

唔係,呢個新場,無溜冰場,你講果個叫萬象天地。

D..D    發表於 23-3-10 17:18

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

螺螄粉好邪惡呀

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

D花好靚
放下自在

首頁
12345...7

尾頁

跳至