自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

用手機要求不高,好少玩遊戲,只是睇吓YouTube,FB,Whatsapp,有邊隻三、四千零蚊嘅三星機抵買呢?三千零的A53有冇jm用過?好用嗎?

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

MKma 發表於 23-3-11 22:30
用手機要求不高,好少玩遊戲,只是睇吓YouTube,FB,Whatsapp,有邊隻三、四千零蚊嘅三星機抵買呢?三千零 ...

我會買s或note的機,可考慮買s系列上一款的機

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

如果有多少少budget就買s23, 唔係就買A果啲機

子爵府

用手機要求不高,好少玩遊戲,只是睇吓YouTube,FB,Whatsapp,有邊隻三、四千零蚊嘅三星機抵買呢?三千零 ...

畀多幾百蚊買s22啦, 起碼夠你用幾年, 你買平嗰啲機 其實佢個cpu 可能等於而家嘅 s10, 所以咪咁平囉, 畀多少少 is 22啦
attach0/tmp/phpgyiEZe

panda361    發表於 23-3-12 10:46

複式洋房

兇宅3千頭有S21清貨價

侯爵府

柔伊 發表於 23-3-12 09:29
我會買s或note的機,可考慮買s系列上一款的機

看了一晚資料,我應該會選擇S系列,S21都係三千零。

goldpiglet    發表於 23-3-12 19:35

侯爵府

ming1120 發表於 23-3-12 09:48
畀多幾百蚊買s22啦, 起碼夠你用幾年, 你買平嗰啲機 其實佢個cpu 可能等於而家嘅 s10, 所以咪咁平囉, ...

謝謝!加多少少買部好啲嘅S22! 心中15、16中!

子爵府

MKma 發表於 23-3-12 10:19

s22s23 唔係差好遠, 但價錢爭千八蚊, 我部s9而家都壞壞哋, 我都將會買s22, 因為你買平嗰啲samsung機 可能用唔夠幾年 你就覺得好慢, 我發覺佢有啲 新電話 粒cpu 同s9係差唔多, 所以寧願買部貴少少可以用幾年
https://youtube.com/shorts/V4P-F379ics?feature=share
attach0/tmp/phpTCrXQV

子爵府

s9 2018年出, a53 好似上年出, 但係都係差唔多, 所以買部好少少仲反而用到幾年, 諗住平平地買部 一兩年就發覺佢開始 慢

https://youtu.be/KubwbM8dEfw
attach0/tmp/phpasxD4l

伯爵府

我都係用手機會幾樣嘢。
年頭買了A23,好ok

大宅

S22都出咁兩年幾,不如上台出機s23好過啦

侯爵府

2024年龍年勳章

用緊A42 5G 平平地好用

子爵府

coconuts88 發表於 23-3-12 11:27
S22都出咁兩年幾,不如上台出機s23好過啦

邊有兩年呢?
attach0/tmp/phpBIu4FT

侯爵府

ming1120 發表於 23-3-12 10:41
s22s23 唔係差好遠, 但價錢爭千八蚊, 我部s9而家都壞壞哋, 我都將會買s22, 因為你買平嗰啲samsung機 可 ...

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

MKma 發表於 23-3-12 10:09
看了一晚資料,我應該會選擇S系列,S21都係三千零。

我屋企人12月時左s21 4千
買三星機一定買s系列或note
其他係差少少的
我係由note轉用c系列 比note差
幾年由c9 轉返s10
a系列一定冇s系列的好

侯爵府

柔伊 發表於 23-3-12 14:22
我屋企人12月時左s21 4千
買三星機一定買s系列或note
其他係差少少的

係呀!謝謝你的分享,我之前都係用C9 Pro,今次我應該會買S21或S22。

別墅

TMC3012 發表於 23-3-12 09:41
如果有多少少budget就買s23, 唔係就買A果啲機

幾多錢

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

MKma 發表於 23-3-12 19:33
係呀!謝謝你的分享,我之前都係用C9 Pro,今次我應該會買S21或S22。
...

s21 s22 唔好買啦呢兩系列會快啲啲冇電, 但s23改左話好好多

侯爵府

TMC3012 發表於 23-3-13 07:21
s21 s22 唔好買啦呢兩系列會快啲啲冇電, 但s23改左話好好多

係呀!我都search到有好多評語S22好快冇電!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

alexbbk 發表於 23-3-12 09:53
兇宅3千頭有S21清貨價

請問有無筆?

首頁

尾頁

跳至