自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

其實點解啲jm會講到咁誇張 我真係特登拉老公走去睇左2次,我又唔覺特別姣到會令人唔舒服 ,講真,曲小姐唔係著超低V, 又唔係自摸身體,我真係睇唔出有幾不雅。至於話eehaha, 咁其實氣音都係演澤既一種方法,曲小姐又唔係係到呻吟...
如果你話佢強後台,製作組偏心我可以理解,你話佢發姣我都可以理解,但你話佢呢個表演要家長指引,我就真係覺得over左..
個人意見,不喜勿插,利申,非fans, 以事論事
如果曲小姐都要家長指引,咁教主跳舞摸下面,應該要定做三級片

大宅

回覆 sunnygirl 的帖子

完全頂唔順顏值擔當呢4 個字,不過車咁講應該係TVB 要佢咁講,TVB 係咪冇見過靚女呀!呢條女真係唔靚又作狀,唱歌又難聽!不過我估造馬比佢冠軍!

大宅

回覆樓主:

男人樣 姣都變嚇人 對眼又突冷係索

子爵府

回覆 Tracyman0801 的帖子

係囉,同你一樣,以為有咩𥄫,啦啦聲開黎睇,點知得啖笑,跟住開始懷疑人生

公爵府

maggie.tang 發表於 23-3-14 15:41
街頭賣開一時三刻好難改
上次比評審話完佢已經收歛左少少架啦
...

佢之前成日西洋菜街唱歌,想路人打賞當然要好 d 面口,所以永遠保持笑容掛

公爵府

pptim 發表於 23-3-13 13:25
第二個討論區話廚師入唔到9強,都幾可惜,佢一定好過支

唔係化

大宅

2023年兔年勳章

呢個世界實在太多自以為是喇

伯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

都幾靚。
靚過好多在這裡被讚‘’keep 到‘’, "唔似70歲‘ 或‘好高貴’’’之類的女士。

子爵府

Tracyman0801 發表於 23-3-16 00:06
其實點解啲jm會講到咁誇張 我真係特登拉老公走去睇左2次,我又唔覺特別姣到會令人唔舒服 ,講真,曲 ...

係囉,其實冇咩特別, 講到要家長指引, 又話小朋友嚇親就誇咗d.
唱歌唔通成碌木咁企喺唱咩

大宅

sisia 發表於 23-3-16 00:33
回覆 Tracyman0801 的帖子

係囉,同你一樣,以為有咩𥄫,啦啦聲開黎睇,點知得啖笑,跟住開始懷疑 ...

我都係又話人邪花,又話老公夠定力,又嚇親小朋友。

點知……好普通既表演。

大宅

pptim 發表於 23-3-13 13:25
第二個討論區話廚師入唔到9強,都幾可惜,佢一定好過支

好可惜,佢聲靚夠厚... 又投入唱,好有故事

珍珠宮

Tracyman0801 發表於 23-3-16 00:06
其實點解啲jm會講到咁誇張 我真係特登拉老公走去睇左2次,我又唔覺特別姣到會令人唔舒服 ,講真,曲 ...

同意
唱歌係咁,有擺感情去唱
有自信同唱得夠放
如果硬要挑剔,就會話佢唱法比較舊式同略油

炎都有唱過《愛情陷阱》
支唱得更好

#淨係睇過唱歌片段

男爵府

Gorgor0612 發表於 23-3-12 23:20
其實我又覺得ok, 睇緊娛樂節目,唱歌某程度係要引人入勝,久唔久少少flirting, 正常不過,佢比龍婷好,反而 ...

你講出左點解我覺得龍婷好怪

珍珠宮

回覆樓主:

好命有老公有兒子娘家有錢
自己又有事業人脈又多
難怪令人妒忌

https://www.hk01.com/article/877170?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

sisia    發表於 23-3-16 13:11

大宅

72leelily 發表於 23-3-16 09:28
好命有老公有兒子娘家有錢
自己又有事業人脈又多
難怪令人妒忌

呢到有啲jm真係好mean架 好似有啲post話藝人keep成點,其實明明keep得已經唔似果個年齡,又話人開濾鏡,又話人個樣老,又話人個樣膠.....我心諗 人地藝人唔開濾鏡都靚過你開哂濾鏡啦 女人何必難為女人,點解唔可以多啲欣賞多啲讚美 咪學習下人地點keep增值自己。

大宅

Tracyman0801 發表於 23-3-16 08:56
好可惜,佢聲靚夠厚... 又投入唱,好有故事

廚師好聽喎,除非有失準否則冇理由out佢,就算有失準,評判根據佢過往表現,應該好似啱啱嗰集比某參賽者咁,比鼓勵分啦 ,成日話對佢嘅要求高啲,咁其他參賽者嘅要求就可以低啲?造馬做到愈黎愈明顯喇

珍珠宮

baby0525 發表於 23-3-16 10:13
廚師好聽喎,除非有失準否則冇理由out佢,就算有失準,評判根據佢過往表現,應該好似啱啱嗰集比某參賽者咁,比 ...

預告見到廚師好勁,相反支谷姨喺度廟阿媽

子爵府

認同

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

bbhappy68 發表於 23-3-19 23:57
認同

我都係,其實如果gigi和支小姐兩個唱愛情陷阱,我係喜歡支小姐的演繹。

當然佢有特權,可以改編首歌,又唔公平。

首頁

尾頁

跳至