自由講場

跳至

首頁
12345...25

尾頁

男爵府

吾知林爸爸做咩工作?

侯爵府

睇60蚊睇得太大, 苦了自己個仔

水晶宮

如果佢仔傷得好重,咁都話遮。但佢仔無乜事,可以打籃球贏比賽,佢激動成咁,要將打人學生、老師、校長全部落鑊,校譽亦由得佢掃地。好難得到其他人的同情。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

成件事已經 over 晒,記者問佢佢想點,佢都答唔到人,又話唔會退學,唔可以屈服,由頭到尾都冇人叫佢退學,況且對方家長叫佢傾,佢自己又拒絕,現在得佢一方講,件事又有幾多係真 / 有冇誇大?有人話佢仔傷得咁嚴重都唔需要戴頸箍,仲可以去打波,仲有點解個家長唔需要返工?佢又講話自己係普通家庭,其實佢係唔係想 R 多啲錢?佢現在咪又係欺凌緊間學校同打人個位學生,仲有學校出得律師信的話,佢講嘅真係唔可以盡信

男拔 4 打 1 個個被欺凌同學嘅家長應該要學吓佢啦

RT    發表於 23-3-16 15:27

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

RT 發表於 23-3-16 13:48
攪咁大檀, 又血書又傳媒咁, 對個小朋友係咪好事呢? 如果日後係職場遇到不公係咪又要去勞工處攪大佢?
抗議校 ...

佢越做就覺得佢越乞人憎,本來是對的都變了錯!
何必呢?

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Shellyxlk 發表於 23-3-16 14:35
蝦有好多種,全校冇朋友唔同你玩,老師skip咗你,日日面對另類眼光,都幾痛苦

...

分分鐘佢可能好似我個仔以前個同學咁,向老師同學校投訴冇人同佢個女玩!
投訴到係人都怕咗佢啊

侯爵府

Anpanmama 發表於 23-3-16 15:06
分分鐘佢可能好似我個仔以前個同學咁,向老師同學校投訴冇人同佢個女玩!
投訴到係人都怕咗佢啊: ...

冇人同佢玩都有得投訴?

男爵府

Bbpig2014 發表於 23-3-16 15:01
睇60蚊睇得太大, 苦了自己個仔
其實亞仔為$60咁大反應,唔知係阿爸影響定佢自己都睇得$60好大,第日佢大個仔拍拖,如果最後個女仔飛佢,拍拖中一定有飲飲食食同送禮物,兩父子一定認為人家女孩辜負佢,後果不堪設想

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yiqiyihui 發表於 23-3-16 14:38
但係話蝦人嗰個到今日都仲未道歉賠償喎。
之前有姊妹話係佢自己拒絕同對方家長傾喎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實林父想點,唔通真係要人坐監,而且係大家都有錯,對方已經受罰,仲想點

寶石宮

小傻b 發表於 23-3-16 14:49
就係個60蚊攪到咁~~~如果個同學真係唔還~~~你咪最多叫個仔下次唔好借比人囉~~~駛唔駛咁呀~~~而家先中一咋~ ...
我都係咁話,$60 咪豪俾佢囉,最多下次叫個仔唔好再幫佢買飯之麻,咁少事都唔識處理,真係唔知佢平時點教仔,佢現在咪用另一種爆力去蝦人

寶石宮

peru 發表於 23-3-16 14:53
唔知佢有無正職及時間..
應該叫晒成間學校嘅所有老師、家長、同學一齊出席啦

伯爵府

RT 發表於 23-3-16 14:35
唔只同學唔敢蝦, 連老師都唔敢罸佢啦, 如果分數比少左佢都可能去投訴不公呀

個個見到個仔都會避之則吉,做獨家村。應該喺學校餘下生涯都係自己一個,無朋友。

子爵府

瀟灑兔兔 發表於 23-3-16 14:50
開頭都幾同情距,依家覺得距有點過了。

佢似精神有問題,好似丁蟹嗰種人。唔好話做朋友,佢仔將來拍拖,個女仔同佢仔分手就大鑊

寶石宮

beebee67890 發表於 23-3-16 15:12
其實亞仔為$60咁大反應,唔知係阿爸影響定佢自己都睇得$60好大,第日佢大個仔拍拖,如果最後個女仔飛佢,拍 ...
可能 $60 係佢一個星期嘅洗費,正常人唔會放到咁大 做佢個仔嘅女朋友都大鑊,如果分手個老豆去爆人全家都有份呀

侯爵府

魚兒小寶貝 發表於 23-3-16 14:38
佢係唔應該搞咁大,不過日後點會有雇主認得佢呢

都唔係㗎,互聯網記錄容乜易俾人翻出嚟,好多人記性好好

公爵府

回覆樓主:

真係想知佢老婆咩人可以忍受呢D男人

子爵府

esmehouse 發表於 23-3-16 15:18
應該叫晒成間學校嘅所有老師、家長、同學一齊出席啦

你玩野吖! 衰人

係呀係呀...開定個壇, 叫佢兩父子上台.

全體在台下聆聽.

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

esmehouse 發表於 23-3-16 15:16
我都係咁話,$60 咪豪俾佢囉,最多下次叫個仔唔好再幫佢買飯之麻,咁少事都唔識處理,真係唔知佢平時點教仔 ...

係啦~~~本來比人蝦~~~而家就係你呢個大人蝦個小朋友啦~~~

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

happymama2009 發表於 23-3-16 15:22
佢似精神有問題,好似丁蟹嗰種人。唔好話做朋友,佢仔將來拍拖,個女仔同佢仔分手就大鑊
...

可能會個女朋友還返所有送比佢既野~~~唔還就係個女仔屋企樓下拉橫額~~~

首頁
12345...25

尾頁

跳至