自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

個女無腦, 阿媽又傻, 雙雙引狼入屋, 現在害死鄰居, 你們瞓得著嗎?

大宅

香港新一代係培育殺人犯奸淫雞咩都做得齊哂

pansy888hk    發表於 23-3-19 01:04

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

zbt 發表於 23-3-17 07:00
收留兇手呢家人都唔方好人,收留「手足」,自作自受。
咪等於之前嗰啲所謂嘅家長車,擺到明都係同黨啦。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

solim 發表於 23-3-17 07:03
中學時咁乖竟會變壞,受咩刺激

放下自在

大宅

個女係英國,但收留阿女男朋友入嚟住 比我一定唔會

男爵府

solim 發表於 23-3-17 07:03
中學時咁乖竟會變壞,受咩刺激

我都想知,唔通因為dse唔好入唔到三大?!

珍珠宮

esmehouse 發表於 23-3-17 07:35
咪等於之前嗰啲所謂嘅家長車,擺到明都係同黨啦。
曱甴真係有曱甴路。。。同路曱。。

珍珠宮

畀面勳章

居然會收留一個三唔識七嘅人

子爵府

2018復活節勳章

Conyyyyyyyy 發表於 23-3-17 07:55
個女係英國,但收留阿女男朋友入嚟住 比我一定唔會

原來唔係男女朋友
段新聞話係手足在網上搵人收留
個女仔在英國讀書, 叫媽媽畀間房佢收留佢
真係匪夷所思
鄰居最慘。。。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

iris2014 發表於 23-3-17 08:23
我都想知,唔通因為dse唔好入唔到三大?!
大把學生以三大為目標㗎喇,我覺得佢係識咗啲損友而變壞
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

nownowma 發表於 23-3-17 08:40
原來唔係男女朋友
段新聞話係手足在網上搵人收留
個女仔在英國讀書, 叫媽媽畀間房佢收留佢
唔通又係單親家庭 點會咁容易俾個陌生人返屋企瞓

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

死者鄰居兩母女一定係大YC先會收留三唔識七既抗爭者,果然係腦殘

男爵府

虎到金來勳章

aidan08 發表於 23-3-17 01:47
收留D三九唔識七嘅黑廢物,累人累物!

女仔亞媽又會咁都得, 可以俾陌生人屋企住, 真係引狼入室, 佢點可面對死者家人

侯爵府

好媽媽勳章

Kc天長地久 發表於 23-3-17 02:21
收留呢件廢渣嗰位,真係抹-額汗、執返條命

但係佢真正累街坊呢
開心每一天

子爵府

回覆樓主:

膠劇嘅情節完全發生喺現實生活中。
以後唔好再質疑d劇本有幾唔合情理。

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

真正嘅引狼入室,隔離兩母女害左死者

水晶宮

腦殘引狼入室,害死佢兩母女都話自己攞黎。隔離鄰居咁樣橫死,真係無陰公。

珍珠宮

回覆樓主:

屋企是私人地方
我連請人上來坐都不會
大愛嬸嬸收留個陌生後生仔包食住
隻垃圾見錢開眼
如果大嬸被發現收埋大把
隨時死係自己

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

明知係黑暴,仲俾佢住?蠢到...
隔離屋信錯佢

子爵府

2018復活節勳章

Edithcsm 發表於 23-3-17 08:56
明知係黑暴,仲俾佢住?蠢到...
隔離屋信錯佢

可能係同類人, 唔理解佢地嘅信念, 定太好心
好悲哀。。

個男仔真係好無性, 希望快d 拉到人
死者真係無陰功

首頁
12345...6

尾頁

跳至