自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我真係好鍾意食,但近年都搵唔到覺得可以一食再食嘅,有無好介紹

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

seaandhill 發表於 23-3-17 12:56
我真係好鍾意食,但近年都搵唔到覺得可以一食再食嘅,有無好介紹

重點係要新鮮出爐先好食

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

乜華嗰間冰室之前都可以

大宅

pomanlife 發表於 23-3-17 13:03
乜華嗰間冰室之前都可以

係咪敏x

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

好食既已經唔多
個脆皮好多都唔夠甜

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

seaandhill 發表於 23-3-17 13:04
係咪敏x

係呀,疫情前好鐘意去食佢既菠蘿油

大宅

pomanlife 發表於 23-3-17 13:08
係呀,疫情前好鐘意去食佢既菠蘿油

流口水喇

珍珠宮

我覺得旺角個間 x年啲包好食啊

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

太子嗰隻出名嘅菠蘿油,疫前食過好得,唔知而家有無變。

伯爵府

我覺得A1 bakery 集團其中一間舖(唔記得叫咩名)係v walk對面富昌邨商場啲菠蘿包好正,食左幾次都有水準

大宅

牛年勳章

YuYuMother 發表於 23-3-17 13:00
重點係要新鮮出爐先好食
新鮮出爐,加塊芝士仲正

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

teresayan07 發表於 23-3-17 13:14
我覺得旺角個間 x年啲包好食啊

太子呢間出爐麵包全部都得,菠蘿包必食,佢前排杯奶茶有冚蓋好正,一拎開個蓋d茶好香

彩鑽殿

seaandhill 發表於 23-3-17 13:09
流口水喇

配埋凍拉柴

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

唔知你中意軟定硬?

伯爵府

牛年勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

菠蘿包好唔好食重點係係唔係即刻出爐,即刻出爐嗰d多數好食,凍咗多數唔好食,葵芳地鐡凱C,早餐我成日買,好食,早餐時不停出,好多人買

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

深水步有間賣咖啡波羅包,留連,咖央幾特別

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我今早係凱施買左個新鮮出爐嘅菠蘿包好好味喎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

翠華新鮮出爐都ok

侯爵府

2024年龍年勳章

力神 發表於 23-3-17 14:47
深水步有間賣咖啡波羅包,留連,咖央幾特別

榴槤菠蘿包?我想試喎邊間呀咩名呀?

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

近花園街的金華同康年兩間個菠蘿皮差唔多, 我個人覺得金華好D

首頁

尾頁

跳至