自由講場

跳至

首頁
45678...11

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章

美味 發表於 23-3-18 12:09
關乜事吖,只要年紀大少少同某班人立場唔同都會被人話廢老架啦,根本就乜都立場先行
...

呢樣吾算最可悲, 最可悲係有班中老年人覺得吾附和佢地班後生黃仔女, 就係out!

呢啲人連立場睇法都要迎合他人! 仲聲大大覺得自己好威威! 真係無言!

象牙宮

回覆樓主:

最風光就走,唔係壞事,比人見歲月老化唔係個個接受到!唔好話明星,普通人都唔好太長命,除非好健康,唔係只會成為人地既包伏

子爵府

回覆樓主:

我第一個諗起翁美玲,係最紅最靚既時候死,唔洗醫美唔洗濾鏡,永遠俏黃蓉

男爵府

薯圈 發表於 23-3-18 11:25
佢都7x歲,你仲想佢點跑

唔係講緊今時今日,係咁多年來都係咁

珍珠宮

prettyhousewife 發表於 23-3-18 12:40
唔係講緊今時今日,係咁多年來都係咁

係喎!佢好似出左名踢波好hea

不過男人都係要認叻架啦!

子爵府

yvomak 發表於 23-3-18 09:57
哥哥、阿梅、家駒、danny,呢啲係永遠嘅legend!
死咗嗰啲紅歌星,永遠喺高峰,永遠都唔會老,永遠都係星。 ...

咁班鏡仔點算

大宅

kit2004 發表於 23-3-18 10:12
唔好話我講呢d, 因為佢地全部係正常思想既藍人,所以比人叫廢佬。同依家年青一代好少尊重老一輩,教育係出 ...

同意

大宅

okgoodla 發表於 23-3-18 12:35
呢樣吾算最可悲, 最可悲係有班中老年人覺得吾附和佢地班後生黃仔女, 就係out!

呢啲人連立場睇法都要迎 ...

對對對,我認識一個人,2019之前正常人,係校長超級粉絲。但2019之後好少提校長,唔睇大台,只睇V台,鏡和錯。

伯爵府

yvomak 發表於 23-3-18 10:46
起碼早死冇老照

你想??

公爵府

回覆樓主:

唯一好處係個樣keep住永遠年青同靚

大宅

咁諗只係唔尊重為藝術貢獻又年長的藝人,Joe Junior 胡楓 謝賢 等, 明星在台下都係人

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

Shellyxlk 發表於 23-3-18 10:50
佢哋嘅親朋好友屋企人一定唔會咁諗,而家諗返起佢哋係懷念惋惜更加多

係!你問吓欣宜?!佢應該仲想肥姐仍然在世

公爵府

tasa 發表於 23-3-18 10:15
心照啦,何必深究

唔同意,如果係事實,有証有據嘅,實會越爆越多,宜家隨便一張相就一個故仔,又冇人出嚟指証,好有可疑!

大宅

yvomak 發表於 23-3-18 09:57
哥哥、阿梅、家駒、danny,呢啲係永遠嘅legend!
死咗嗰啲紅歌星,永遠喺高峰,永遠都唔會老,永遠都係星。 ...

唔識尊重人,先會叫人地廢佬·
如果佢地冇得老,咁佢地就快

珍珠宮

D..D 發表於 23-3-18 11:59
恐怖觀念
好日本仔

絕對係!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

kit2004 發表於 23-3-18 10:12
唔好話我講呢d, 因為佢地全部係正常思想既藍人,所以比人叫廢佬。同依家年青一代好少尊重老一輩,教育係出 ...

正如胡楓咁,仲有好多後輩尊敬佢

男爵府

littledot 發表於 23-3-18 13:04
唔同意,如果係事實,有証有據嘅,實會越爆越多,宜家隨便一張相就一個故仔,又冇人出嚟指証,好有可疑!
...

都係呀,報埋警有律師跟進都無下文,究竟誰是誰非?

大宅

咁講嘢好刻薄

大宅

tasa 發表於 23-3-18 10:02
倫伯是因為食粉絲而被抺黑,撇除呢項污點,他的歌仍留芳百世

講到真既一樣!從來都只係抹黑,無人出嚟指証。最可怕唔係老,係啲人無知,人講佢又信。

男爵府

老咗大部分都會受尊重,有啲是本身私德有問題先被貶啫

首頁
45678...11

尾頁

跳至